Σε κατάληψη του δημαρχείου Αμαρουσίου καλεί Σωματείο & Σύλλογος Εργαζομένων
Κοινωνία

Σε κατάληψη του δημαρχείου Αμαρουσίου καλεί Σωματείο & Σύλλογος Εργαζομένων

Το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου και ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου καλεί όλους τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν στην κατάληψη του δημαρχείου Αμαρουσίου την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015, στις 10 το πρωί.

Η κατάληψη πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Πανελλαδικής Ημέρας Κατάληψης των Δημαρχείων που διοργανώνει η ΠΟΕ – ΟΤΑ.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Σωματείου και του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου:

Συνάδελφοι/σσες,

Την Τετάρτη 4-11-2015 από τις 10:00 μέχρι τις 13:00 καταλαμβάνουμε το δημαρχείο. Εναντιωνόμαστε στην πολιτική της συγκυβέρνησης και των επιτελείων της που θέλει να μας κάνει δούλους του 21ου αιώνα.

Τα νέα μέτρα που ετοιμάζει η συγκυβέρνηση μαζί με τους δανειστές, δηλαδή την Ευρωπαϊκή Ένωση και τα επιτελεία της, είναι άλλη μια λεπίδα στους λαιμούς μας.

Μας λένε ότι έχουν τη συναίνεσή μας για αυτό και ο κόσμος δεν κινητοποιείται. Και μόνο αυτό θα πρέπει να μας βρει όλους στους δρόμους του αγώνα. Στον δρόμο του ξεσηκωμού. Ο λαός μας ουδέποτε έδωσε τη συγκατάθεση του στον σφαγιασμό του.

Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια εφησυχασμού. Δεν πρέπει και δεν θα περάσει η μοιρολατρία. Στο χέρι μας είναι αν θα τους αφήσουμε να τα υλοποιήσουν. Αν σήμερα τους αφήσουμε, αύριο θα φέρουν και άλλα μέτρα ακόμα πιο δυσβάστακτα. Δεν θα αφήσουμε τους δήθεν «αριστερούς» να γκρεμίσουν το ασφαλιστικό σύστημα.  

Να δώσουμε μαζική απάντηση στη συγκυβέρνηση και τη διοίκηση του Δήμου όπου πρώτη έσπευσε να προχωρήσει στην υλοποίηση της αντεργατικής πολιτικής.   

  • Λέμε ΟΧΙ στην καρατόμηση του ασφαλιστικού.
  • Λέμε όχι στην αύξηση των ορίων ηλικίας.
  • Λέμε ΟΧΙ στην κατάργηση των ΒΑΡΕΩΝ και ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΩΝ.
  • Λέμε ΟΧΙ στις ιδιωτικοποιήσεις.
  • Λέμε ΟΧΙ στις απολύσεις.
  • Λέμε ΟΧΙ στις νέες μειώσεις των μισθών μας.
  • Λέμε ΟΧΙ στην κατάργηση των δημοτικών τελών στους μεγαλοεπιχειρηματίες.
  • Λέμε ΟΧΙ στους πλειστηριασμούς των σπιτιών μας.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους ανέργους, τους μαζικούς φορείς της πόλης, να πάρουν μέρος στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4/11/15 στις 10:30 π.μ. μπροστά στο δημαρχείο Αμαρουσίου.

Εκ των Δ.Σ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet