Σε νέο αναβαθμισμένο χώρο το 1ο Παράρτημα ΚΑΠΗ Αναβρύτων – Βορρέ – Ν. Λέσβος
Κοινωνία

Σε νέο αναβαθμισμένο χώρο το 1ο Παράρτημα ΚΑΠΗ Αναβρύτων – Βορρέ – Ν. Λέσβος

Σ΄ ένα νέο αναβαθμισμένο, πιο λειτουργικό και φιλόξενο χώρο στεγάζεται πλέον το 1ο Περιφερειακό Παράρτημα ΚΑΠΗ Αναβρύτων – Βορρέ – Νέα Λέσβος, στη συμβολή των οδών Σ. Σαράφη και Γ. Παπανδρέου, έτοιμο, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της διοίκησης του Δήμου «να προσφέρει μια ζεστή αγκαλιά και ένα στοργικό καταφύγιο στους μεγαλύτερους στα χρόνια συμπολίτες μας».

Μετά τον αγιασμό και την ευλογία από τον πατέρα Σαράντη του Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου, ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, έκοψε την κορδέλα των εγκαινίων, παρουσία μελών της διοίκησης και πλήθους πολιτών του Δήμου.

Απευθύνοντας χαιρετισμό στους παριστάμενους ο κ. Πατούλης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη νέα φιλόξενη στέγη που παραδίδει στους συμπολίτες του της Τρίτης Ηλικίας.

Ο κ. Πατούλης υπογράμμισε:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι σήμερα, καθώς τα μέλη του ΚΑΠΗ μας θα στεγαστούν σε έναν αναβαθμισμένο χώρο, στον οποίο θα παρέχονται ακόμη καλύτερες και ποιοτικότερες υπηρεσίες, ενώ στόχος μας είναι να εμπλουτιστεί με νέες ομάδες και δράσεις δημιουργικής απασχόλησης και ψυχαγωγίας. 

»Ο χώρος αυτός, θα εξελιχθεί σ΄ ένα ζωντανό πολιτιστικό κύτταρο της γειτονιάς, καθώς τα απογεύματα θα έχουν την έδρα τους τρεις αξιόλογοι και δραστήριοι σύλλογοι της πόλη μας. Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Αναβρύτων Αμαρουσίου “Ο Άγιος Δημήτριος”, ο Περιβαλλοντικός Φυσιολατρικός & Πολιτιστικός Όμιλος Αμαρουσίου “Η Πνοή” και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μυτιληναίων Αμαρουσίου & Όμορων Δήμων “Ο Νόστος”.

»Με προσήλωση στις ανάγκες των ανθρώπων που μας μεγάλωσαν και στους οποίους οφείλουμε αυτό που είμαστε σήμερα, θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό σας με σεβασμό και αγάπη, δίνοντας προτεραιότητα στις ανάγκες σας».

Την τελετή των εγκαινίων προλόγισε η πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Ελένη Λέκκα-Καλαντζάκη, η οποία μεταξύ άλλων ευχαρίστησε τον δήμαρχο Αμαρουσίου, Γιώργο Πατούλη, για την επιλογή του όμορφου αυτού χώρου, καθώς και για τις συνεχείς και δυναμικές παρεμβάσεις του για την επίτευξη του καλύτερου αποτελέσματος.

Επίσης, ευχαρίστησε για τη συμβολή τους, τη διοίκηση και τους εργαζόμενους των Εξωτερικών Συνεργείων, το προσωπικό του ΚΑΠΗ, καθώς και όλους τους εθελοντές και τις εθελόντριες που συνέβαλαν στη διακόσμηση. Ιδιαίτερες ευχαριστίες απηύθυνε στον κ. Κωνσταντίνο Φιλιππάκη για την ευγενική χορηγία σκευών και επίπλων για τον εξοπλισμό του χώρου του ΚΑΠΗ.

Με την ευκαιρία των εγκαινίων, ο κ. Πατούλης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους της γειτονιάς και να απαντήσει στα ερωτήματά τους μέσα σε μια ζεστή ατμόσφαιρα.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με χορό και τραγούδι από τα μέλη του προγράμματος Μοντέρνων Χορών του ΚΑΠΗ και τη Χορωδία του ΚΑΠΗ, που αφιέρωσε τα τραγούδια στον δήμαρχο Αμαρουσίου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Παναγιώτης Βραχνός, οι αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Επαμεινώνδας Γαρδέλης, Ρένα Χαλιώτη, Βασίλης Κόκκαλης, Κωνσταντίνος Ρώτας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Νικόλαος Πέππας, Δημήτρης Καρλαύτης, Ελένη Βλάχου-Σταματάκη, Πέτρος Κόνιαρης και Αθανάσιος Βλαχοπιώτης, ο γενικός γραμματέας του Δήμου, Γεώργιος Διδασκάλου, καθώς και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων τα πόλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet