Σε οικογενειακή ατμόσφαιρα η κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας των ΚΑΠΗ Αμαρουσίου
Κοινωνία

Σε οικογενειακή ατμόσφαιρα η κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας των ΚΑΠΗ Αμαρουσίου

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα των ΚΑΠΗ του Αμαρουσίου έκοψαν ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης και τα μέλη των δομών και αντάλλαξαν ευχές για το νέο έτος, σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου (ΟΚΟΙΠΑΔΑ) στο δημαρχείο Αμαρουσίου.

Στην εορταστική εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του Δήμου, σε οικογενειακή ατμόσφαιρα, παρέστη η πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Ελένη Λέκκα-Καλαντζάκη, η αντιπρόεδρος, Κατερίνα Ιωάννου, ο β΄ αντιπρόεδρος Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Ρένα Χαλιώτη, Επαμεινώνδας Γαρδέλης, Κωνσταντίνος Ρώτας και οι δημοτικοί σύμβουλοι Ελένη Βλάχου-Σταματάκη, Δημήτρης Σμυρνής και Δημήτρης Καρλαύτης.

Σε χαιρετισμό που απηύθυνε ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης ευχήθηκε σε όλους και σε όλες «Χρόνια Πολλά με Υγεία, Πρόοδο και Ευημερία», εκφράζοντας τις ευχαριστίες του προς την πρόεδρο του ΟΚΟΙΠΑΔΑ και τα μέλη του Δ.Σ. για, όπως σημείωσε, «την προσπάθεια τους να κρατούν υψηλό το επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών προς τα μέλη του ΚΑΠΗ κάτω από δύσκολες συνθήκες», ενώ κάνοντας ειδική μνεία στον εκλιπόντα Νικόλαο Κάββαλο που είχε διατελέσει επί σειρά ετών πρόεδρος στο ΚΑΠΗ σημείωσε:

«Κάποιοι άνθρωποι με το πέρασμα τους από το ΚΑΠΗ έβαλαν το προσωπικό τους στίγμα και συνέβαλαν με το έργο τους στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στους ανθρώπους που μας μεγάλωσαν, όπως, ήταν ο αείμνηστος Νίκος Κάββαλος», ζητώντας στη μνήμη του την τήρηση ενός λεπτού σιγής.

Επίσης, ο κ. Πατούλης ανέφερε ότι προσωπικά ο ίδιος θα συνεχίσει να στέκεται με αγάπη και σεβασμό δίπλα στους ανθρώπους που μας μεγάλωσαν και προανήγγειλε τη μετεγκατάσταση του ΚΑΠΗ επί της οδού Σαπφούς σε καινούργιο κτήριο στην οδό Σαράφη & Παπανδρέου στα Ανάβρυτα.

Από την πλευρά της η πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Ελένη Λέκκα, ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους «μια καλή και ευλογημένη χρονιά, δημιουργική και ελπιδοφόρα με προσωπική και οικογενειακή ευτυχία». Παράλληλα, ευχαρίστησε τον δήμαρχο Αμαρουσίου για την «εμπιστοσύνη που έδειξε στο  πρόσωπό της να ηγείται για μια ακόμη χρονιά σ΄ ένα ζωντανό κύτταρο που είναι το ΚΑΠΗ», επαινώντας τα μέλη του Δ.Σ. για την άψογη και εποικοδομητική συνεργασία τους.

Εξέφρασε, επίσης, τις ευχαριστίες της στους εθελοντές και στις εθελόντριες του ΚΑΠΗ, στις δασκάλες της δημιουργικής απασχόλησης, στην ομάδα Αγάπης, στη Χορωδία, στο προσωπικό του ΚΑΠΗ, στις διοικητικές υπηρεσίες του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, αλλά και στους χορηγούς της εκδήλωσης που συνέβαλαν στην επιτυχία της.

Την εκδήλωση διάνθισε μελωδικά η Μικτή Χορωδία του ΚΑΠΗ, υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Νόρας Νασιμπιάν.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet