Σε ΠΕΔΥ & ΙΚΑ-ΕΤΑΜ ο Γ. Πατούλης
Κοινωνία

Σε ΠΕΔΥ & ΙΚΑ-ΕΤΑΜ ο Γ. Πατούλης

Το υποκατάστημα Αμαρουσίου του Πρωτοβάθμιου Εθνικού Συστήματος Υγείας (ΠΕΔΥ), αλλά και εκείνο του ΙΚΑ – ΕΤΑΜ επισκέφθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργος Πατούλης, σύμφωνα με την ακόλουθη ανακοίνωση.

Θέματα λειτουργίας του νεοσύστατου φορέα ΠΕΔΥ – Μ.Υ. Αμαρουσίου συζήτησε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργος Πατούλης με το υγειονομικό προσωπικό κατά την επίσκεψη του στον φορέα, συνοδευόμενος από την προϊσταμένη της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, υποψήφια δημοτική σύμβουλο Κυριακή Λιούτα.

Παράλληλα, ο κ. Γ. Πατούλης επισκέφθηκε το τοπικό υποκατάστημα ΙΚΑ –ΕΤΑΜ Αμαρουσίου και συνομίλησε με τον διευθυντή Μιχαήλ Κυριαζίδη και το διοικητικό προσωπικό, οι οποίοι του εξέθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού με βασικότερο πρόβλημα τη μακροχρόνια απονομή των συντάξεων στους πολίτες.

Επίσης ο κ. Γ.  Πατούλης συναντήθηκε με τους ιατρούς των επιτροπών των ΚΕΠΑ που συνεδρίαζαν εκείνη την ώρα στο υποκατάστημα. Άκουσε με προσοχή και έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον στα ζητήματα που του εξέθεσαν, διαβεβαιώνοντάς τους ότι ως πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών θα συνεχίσει μέσα από τα θεσμικά όργανα να αγωνίζεται όπως έχει πράξει έως σήμερα για τα δίκαια αιτήματα του υγειονομικού προσωπικού, τη διασφάλιση της υγείας των πολιτών και την καλύτερη εξυπηρέτησή τους όταν απευθύνονται σε δομές υγείας. Οι παριστάμενοι έδωσαν θερμές ευχές στον κ. Γ. Πατούλη για μεγάλη νίκη στις δημοτικές εκλογές της 18ης Μαΐου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet