Σε 24ωρη επιφυλακή η Πολιτική Προστασία του Δήμου Αμαρουσίου ενόψει… Ελπίδος
Κοινωνία

Σε 24ωρη επιφυλακή η Πολιτική Προστασία του Δήμου Αμαρουσίου ενόψει… Ελπίδος

Υπό τον δήμαρχο Αμαρουσίου, Θεόδωρο Αμπατζόγλου, πραγματοποιήθηκε οργανωτική σύσκεψη για την επερχόμενη κακοκαιρία – σύμφωνα με τις προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας- με το σύνολο της δημοτικής Αρχής την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022.

Όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, ο Δήμος Αμαρουσίου με την αρμόδια Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου και σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) βρίσκονται σε 24ωρη επιφυλακή για την αντιμετώπιση προβλημάτων από την κακοκαιρία που αναμένεται να πλήξει την χώρα τις επόμενες ημέρες.

O Δήμος προμηθεύτηκε αλάτι το οποίο είναι στην διάθεσή των πολιτών στα εξής σημεία:

  • Στο δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασιλίσσης Σοφίας 9).
  • Στην πλατεία στην Νέας Λέσβου (σε συσκευασίες).
  • Στο αμαξοστάσιο του Δήμου στην Αμαρουσίου Χαλανδρίου 41 (χύμα).

Επιπλέον, ο Δήμος Αμαρουσίου θα διαθέσει κλιματιζόμενες αίθουσες στο ισόγειο του δημαρχείου (Βασ. Σοφίας 9 & Δημητρίου Μόσχα) για τη φιλοξενία όσων έχουν ανάγκη.

Η δημοτική αρχή σημειώνει ότι οι πολίτες καλούνται να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις της Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, να αποφεύγουν άσκοπες μετακινήσεις κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας και να επικοινωνούν με τη γραμμή δημότη (15321) για να αναφέρουν σχετικά προβλήματα.

«Σε ότι αφορά το οδικό δίκτυο η Περιφέρεια Αττικής είναι υπεύθυνη και μεριμνά για τους κεντρικούς άξονες ενώ ο Δήμος για το υπόλοιπους δρόμους. Για πιθανά προβλήματα που μπορεί να παρατηρηθούν στο δίκτυο ηλεκτροδότησης οι πολίτες να επικοινωνούν με τον ΔΕΔΔΗΕ στον τηλεφωνικό αριθμό 800 4004000», σημειώνει η δημοτική αρχή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet