Σε φιλανθρωπική βραδιά του συνδυασμού Μαρούσι Μπορείς η Μ. Πατούλη-Σταυράκη
Κοινωνία

Σε φιλανθρωπική βραδιά του συνδυασμού Μαρούσι Μπορείς η Μ. Πατούλη-Σταυράκη

Στη φιλανθρωπική μουσική βραδιά που διοργάνωσε ο συνδυασμός του Επαμεινώνδα Γαρδέλη, Μαρούσι μπορείς. Το μέλλον στα χέρια σου για την ενίσχυση του Σωματείου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία «Αμαρυσία Εστία», παρέστη η υποψήφια με τον συνδυασμό δημοτική σύμβουλος Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη.

Στην εκδήλωση με τίτλο «Κάθε νότα μου για σένα», μία συναυλία αφιερωμένη στη μνήμη του Παναγιώτη Διώτη και του Αλέξανδρου Γαρδέλη, η Άννα Κατσούλη και το μουσικό σύνολο «Ηχαγωγός» του π. Χρήστου Κατσούλη, συγκίνησαν το κοινό με τις ερμηνείες τους.

Με την ευκαιρία της παρουσίας της στην βραδιά, η Μαρίνα Πατούλη- Σταυράκη συνεχάρη την πρόεδρο του Σωματείου, Σοφία Κοντοπούλου, και τους συντελεστές για την πρωτοβουλία.

«Ο πολιτισμός μπορεί να επιτελεί ύψιστο ανθρωπιστικό έργο όταν απλώνει το χέρι στην κοινωνία. Και η αποψινή βραδιά είναι μία απτή απόδειξη. Ο πολιτισμός, η μουσική έχει τη δυναμική να ξυπνά μνήμες, να ξυπνά τη νοσταλγία, να γεννά την επιθυμία της προσφοράς, να αγγίζει την ανθρώπινη ψυχή. Η Τοπική αυτοδιοίκηση μπορεί να γίνει ο δίαυλος που θα μετουσιώνει την πολιτιστική δημιουργία σε δύναμη προσφοράς και κοινωνικής αλληλεγγύης» δήλωσε η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Αμαρουσίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet