Σημαντική ποσότητα σχολικών ειδών συγκεντρώθηκε από Μαρουσιώτες στο πλαίσιο σχετικής δράσης
Κοινωνία

Σημαντική ποσότητα σχολικών ειδών συγκεντρώθηκε από Μαρουσιώτες στο πλαίσιο σχετικής δράσης

Παρουσία του δημάρχου Αμαρουσίου, Θεόδωρου Αμπατζόγλου, διοργανώθηκε το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021, με μεγάλη επιτυχία, από τον Δήμο Αμαρουσίου και τη δράση του ΣΚΑΪ «Όλοι Μαζί Μπορούμε» η συγκέντρωση σχολικών ειδών για τη νέα χρονιά με κεντρικό μήνυμα «Γιατί όλα τα Μαρουσιωτάκια πρέπει να έχουν πρόσβαση σε αγαθά και υπηρεσίες».

Η δράση έλαβε χώρα στο δημαρχιακό μέγαρο της πόλης όπου η συμμετοχή φορέων, συλλόγων, αιρετών,  ιδιωτών και εταιρειών ήταν μεγάλη, έτσι ώστε να συγκεντρωθούν περισσότερες από 90 κούτες με σχολικά είδη για τα παιδιά των οποίων οι οικογένειές τους αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δήλωσε για τη δράση: «Συγκινητική η συνεισφορά όλου του κόσμου και των εθελοντών. Αποδεικνύουμε στο Μαρούσι ότι ο εθελοντισμός μπορεί να ξεπεράσει οποιαδήποτε αντιξοότητα. Για ακόμη μία χρονιά με το ΣΚΑΙ και τη δράση “Όλοι Μαζί Μπορούμε” ενώσαμε δυνάμεις για ένα πολύ καλό σκοπό. Οι κοινωνικές μας υπηρεσίες θα διανείμουν τα σχολικά είδη στα Μαρουσιωτάκια με κοινωνικά κριτήρια και μέρος της ποσότητας θα αποσταλεί και σε μαθητές παραμεθόριων περιοχών. Είμαστε δίπλα στις οικογένειες της πόλης μας με πολλές ανάλογες ενέργειες. Ιδιαιτέρως για τα παιδιά υπάρχει μέριμνα όχι μόνο για υλικά αγαθά, αλλά και για υπηρεσίες όπως το κοινωνικό φροντιστήριο που αποτελεί θεσμό στην πόλη μας».

Δείτε ποιοι παραβρέθηκαν στη δράση

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet