Στα όρια Αμαρουσίου-Πεύκης το κρυσφήγετο Μαζιώτη
Κοινωνία

Στα όρια Αμαρουσίου-Πεύκης το κρυσφήγετο Μαζιώτη

Στα όρια Πεύκης και Αμαρουσίου, στην οδό Υψηλάντου 27, στον 5 όροφο πολυκατοικίας, εντοπίστηκε το κρυσφήγετο – γιάφκα του συλληφθέντα τρομοκράτη Νίκου Μαζιώτη, όπου διέμενε με την Πόλα Ρούπα και το 4χρονο παιδί τους. Από το μεσημέρι της Παρασκευής βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα στο νοικιασμένο διαμέρισμα.

Οι Αρχές χρησιμοποίησαν κλειδιά που είχε επάνω του ο συλληφθείς για να μπουν στην πολυκατοικία, αλλά και στο διαμέρισμα του 5ου ορόφου. Αστυνομικές δυνάμεις –Αντιτρομοκρατική και Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών– έχουν αποκλείσει την περιοχή και ερευνούν το διαμέρισμα για τυχόν στοιχεία. Το διαμέρισμα υπεδείχθη στην ΕΛ.ΑΣ. έπειτα από καταγγελία της ιδιοκτήτριας, η οποία τον αναγνώρισε μέσω της φωτογραφίας, καθώς ο Ν. Μαζιώτης φαίνεται ότι είχε χρησιμοποιήσει άλλα στοιχεία για να το νοικιάσει.

Αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι το ζευγάρι είχε νοικιάσει το συγκεκριμένο διαμέρισμα, που βρίσκεται κοντά στον σταθμό του Ηλεκτρικού Σταθμού Αμαρουσίου,  εδώ και περίπου δύο χρόνια και ο Ν. Μαζιώτης εμφανιζόταν πάντα μεταμφιεσμένος με περούκα, ενώ και η Ρούπα είχε βαμμένα ξανθά τα μαλλιά της.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το μισθωτήριο του διαμερίσματος χρονολογείται τον Οκτώβριο του 2013. Η σύντροφος του Ν. Μαζιώτη και το ανήλικο παιδί τους δεν βρέθηκαν στο διαμέρισμα. Στους ενοίκους της πολυκατοικίας η Πόλα Ρούπα εμφανιζόταν ως δασκάλα.

Πάντως δεν βρέθηκε ούτε  εκεί και το Ι.Χ. που έχει αγοράσει ο Ν. Μαζιώτης δίνοντας ψευδή στοιχεία και παρουσιαζόμενος ως «Μιχάλης Μιχελάκης». Εξετάζεται πάντως το ενδεχόμενο ο συλληφθείς να έχει συνδυάσει αποθήκη και θέση στάθμευσης σε άλλο σημείο από το διασμέρισμα, στην πολυκατοικία που έχει ανεγερθεί το 2011.

Τα στελέχη της Αστυνομίας είχαν πληροφορίες και στοιχεία εδώ και καιρό ότι ο Ν. Μαζιώτης κινείται στην Αθήνα και είχαν συσταθεί ολιγομελείς ομάδες για τον εντοπισμό του καταζητούμενου. Την ημέρα που συνελήφθη διαπιστώθηκε ότι είχε επιβιβαστεί σε συρμό του σταθμού του Αμαρουσίου και σε συνδυασμό με την ανεύρεση απόδειξης αγοράς ρούχου από κατάστημα εμπορικού κέντρου στο Μαρούσι, οι έρευνες επικεντρώθηκαν στη συγκεκριμένη περιοχή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet