Στελέχη του Γραφείου Διαχείρισης Ποιότητας Δήμου Αμαρουσίου πιστοποιήθηκαν ως εσωτερικοί επιθεωρητές
Κοινωνία

Στελέχη του Γραφείου Διαχείρισης Ποιότητας Δήμου Αμαρουσίου πιστοποιήθηκαν ως εσωτερικοί επιθεωρητές

Τα στελέχη του Γραφείου Διαχείρισης Ποιότητας Δήμου Αμαρουσίου, ήτοι η Ομάδα Ποιότητας και η Ομάδα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης, πιστοποιήθηκαν επίσημα ως εσωτερικοί επιθεωρητές (internal auditors), από την TUV Academy και το Διεθνές Σώμα Πιστοποιημένων Επιθεωρητών (IRCA) της Μεγάλης Βρετανίας, μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσής τους στα Πρότυπα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001 και Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ISO 14001, αντίστοιχα και την επιτυχία τους στις γραπτές εξετάσεις.

Στις βασικές αρχές, τεχνικές και τη μεθοδολογία της εσωτερικής επιθεώρησης εκπαιδεύτηκαν τα στελέχη: Αικατερίνη Λαφιώτου, Παναγιώτης Γιαλούρης, Ευθυμία Καρδάνη, Παναγιώτης Παλαπανίδης, Μαρίνα Παντελεήμων, Κωνσταντίνος Μπίκας, Παναγιώτης Σκιαδάς, Λεωνίδας Κολοκυθάς, Άρης Φασουλάς και Σοφία Μηνατσή.

Ως επικεφαλής των Ομάδων Ποιότητας και Περιβαλλοντικής Διαχείρισης πιστοποιήθηκαν επίσημα η Μαρία Χάντζου και ο Μωυσής Καρίπης, μετά από, επίσης, επιτυχείς γραπτές εξετάσεις, ως επικεφαλής επιθεωρητές (lead auditors) και σύμβουλοι Ποιότητας από την TUV Academy, το Διεθνές Σώμα Πιστοποιημένων Επιθεωρητών (IRCA) της Μεγάλης Βρετανίας. Οι επικεφαλής των Ομάδων έχουν την ευθύνη για την παρακολούθηση εφαρμογής των Συστημάτων Διοίκησης Ποιότητας και Περιβάλλοντος τα οποία έχει δεσμευθεί να εφαρμόζει η διοίκηση του Δήμου, ενώ παράλληλα είναι αρμόδιοι για την επέκτασή τους και την εφαρμογή νέων προτύπων διοίκησης.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, με την ευκαιρία της πιστοποίησης των στελεχών του Δήμου δήλωσε:

«Ένα σημαντικό βήμα για την παροχή ποιοτικότερων υπηρεσιών προς τον πολίτη ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Στη νέα εποχή, η αξιοποίηση όλων των σύγχρονων μέσων που προσφέρει η επιστήμη για τη βελτίωση των υπηρεσιών και την προστασία του περιβάλλοντος είναι όχι μόνο αναγκαία, αλλά και επιβεβλημένη, προκειμένου να δημιουργούμε προστιθέμενη αξία και βιώσιμη ανάπτυξη στις τοπικές κοινωνίες μας.

»Προχωράμε μπροστά, έχοντας ψηλά στις προτεραιότητές μας τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και την προστασία του περιβάλλοντος».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet