Στην επετειακή εκδήλωση της Μεσσηνιακής Ένωσης Βορείων Προαστίων ο δήμαρχος
Κοινωνία

Στην επετειακή εκδήλωση της Μεσσηνιακής Ένωσης Βορείων Προαστίων ο δήμαρχος

Στην επετειακή εκδήλωση της Μεσσηνιακής Ένωσης Βορείων Προαστίων Αττικής, με θέμα «Το ’21 και οι προεκτάσεις», παραβρέθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης.

Ο κ. Πατούλης συνεχάρη το Διοικητικό Συμβούλιο της Μεσσηνιακής Ένωσης Βορείων Προαστίων και τον πρόεδρό της, Μιχάλη Παπαδόπουλο, «για την εξαιρετική εκδήλωση», καθώς και τον ομιλητή, φιλόλογο, ιστορικό και δοκιμιογράφο Σαράντη Καργάκο «για την εμπεριστατωμένη και τεκμηριωμένη ομιλία του».

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, μετά το πέρας της εκδήλωσης, δήλωσε:

«Μέσα από αυτή την εκδήλωση και από την εξαίρετη ομιλία του κ. Καργάκου, τιμήσαμε εκείνους που, με τον αγώνα τους, στάθηκαν όρθιοι μπροστά στη μοίρα τους και έγραψαν το πιο μεγάλο κεφάλαιο της νεότερης ιστορίας μας 

»Το μήνυμα αυτού του αγώνα, σήμερα, είναι ακριβώς το ίδιο, με σαφώς δυσκολότερους όρους για εμάς. Μέσα από την εθνική ομοψυχία και μια νέα συλλογικότητα, που οφείλουμε να αναπτύξουμε, καλούμαστε να αγωνιστούμε ώστε η πατρίδα μας να σταθεί ξανά στα πόδια της. Μας δίνεται η δυνατότητα να αντλήσουμε διδάγματα, εμπειρίες και συμπεράσματα για το σήμερα.

»Σήμερα οφείλουμε να δημιουργήσουμε νέες αξίες, σε ατομικό, συλλογικό και κοινωνικό επίπεδο. Αξίες που να αναδεικνύουν αυτά που μας κληροδότησαν οι γενιές των προγόνων μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet