Στην ετήσια αποκριάτικη συνεστίαση του Συλλόγου «Τα Ανάβρυτα» ο Γ. Πατούλης
Κοινωνία

Στην ετήσια αποκριάτικη συνεστίαση του Συλλόγου «Τα Ανάβρυτα» ο Γ. Πατούλης

Στον χορό που παραδοσιακά κάθε χρόνο διοργανώνει ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος «Τα Ανάβρυτα» για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και τον εορτασμό της Αποκριάς παραβρέθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης.

Με την ευκαιρία της παρουσίας του, ο κ. Πατούλης, μετέφερε τις ευχές του στους παρισταμένους, μέλη και φίλους του Συλλόγου, και συνεχάρη την πρόεδρο Μίκα Κάββαλου-Πετρούτσου και το Διοικητικό Συμβουλίου του Συλλόγου για το έργο του. Παράλληλα, μίλησε για την πολύ καλή συνεργασία τα δώδεκα αυτά χρόνια με τη διοίκηση του Δήμου και εγγυήθηκε ότι η επόμενη μέρα για το Μαρούσι θα συνεχίσει να είναι δημιουργική και αναπτυξιακή.

«Μαζί διοίκηση και σύλλογοι της πόλης μας πετύχαμε πολλά όλα αυτά τα χρόνια. Ανταλλάξαμε απόψεις, συνδιαμορφώσαμε πολιτικές με στόχο την αναβάθμιση των γειτονιών της πόλης μας και αυτό είναι εμφανές. Το έργο που έγινε στην πόλη φέρει τη σφραγίδα αυτής της κοινής μας προσπάθειας και ως αυριανή διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής εγγυώμαι τη συνέχιση της δημιουργικής πορείας του Δήμου» τόνισε.

Από την πλευρά της η πρόεδρος, κ. Κάββαλου, ευχαρίστησε τον δήμαρχο που σταθερά όλα αυτά τα χρόνια συνδράμει το έργο του Συλλόγου και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο νέο του βήμα στην Περιφέρεια Αττικής.

Στην εκδήλωση το «παρών» έδωσαν, επίσης, ο αντιδήμαρχος Σπύρος Σταθούλης, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ, Νίκος Πέππας, η πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, Ελένη Λέκκα, η αντιπρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Κατερίνα Ιωάννου, η δημοτική σύμβουλος, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Δήμου Ρένα Χαλιώτη, η δημοτική σύμβουλος Ελένη Βλάχου-Σταματάκη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet