Στην ετήσια γ.σ. του Συλλόγου «Φίλοι του Δάσους Συγγρού» ο δήμαρχος Αμαρουσίου
Κοινωνία

Στην ετήσια γ.σ. του Συλλόγου «Φίλοι του Δάσους Συγγρού» ο δήμαρχος Αμαρουσίου

Στην ετήσια γενική συνέλευση και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου «Οι Φίλοι του Δάσους Συγγρού» παρέστη ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, προσκεκλημένος από την πρόεδρο του Συλλόγου, Χρυσάνθη Θεοδωρακοπούλου, και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Παρουσία μελών και φίλων του Συλλόγου στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου ο κ. Γ. Πατούλης ευχήθηκε σε όλους μία γόνιμη και δημιουργική χρονιά με υγεία, επιβραβεύοντας την προσπάθεια και το έργο του Συλλόγου για την προστασία του Δάσους Συγγρού, αλλά και για την υποστήριξη του Κληροδοτήματος της Ιφιγένειας Συγγρού, ιδιαίτερα τα τελευταία πιο δύσκολα χρόνια.

«Έχουμε αποδείξει έμπρακτα την αγάπη μας για το Δάσος Συγγρού, το οποίο φιλοξενεί και τα κτήρια του Πρότυπου Σχολείου Αναβρύτων Γυμνασίου – Λυκείου και το ΕΠΑΛ Αναβρύτων που ανήκουν στο Δήμο μας.    

»Στηρίζουμε το αξιέπαινο έργο σας και σας συγχαίρουμε για την προσπάθεια  προστασίας του Δάσους, που αποτελεί σημαντικό πνεύμονα πρασίνου, όχι μόνο για το Μαρούσι, αλλά για ολόκληρη την Αττική.
Όλοι όσοι αγαπάμε το Δάσος μπορούμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να το προστατεύουμε, χωρίς κόμματα και χρώματα» υπογράμμισε ο κ. Πατούλης, εκφράζοντας τη διαβεβαίωση ότι η αγαστή συνεργασία μεταξύ του Δήμου Αμαρουσίου και του Συλλόγου θα συνεχιστεί και στο μέλλον.

Η πρόεδρος Χρυσάνθη Θεοδωρακοπούλου εξέφρασε προς τον δήμαρχο Αμαρουσίου εκ μέρους του Συλλόγου τις θερμές ευχαριστίες της που βρίσκεται, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου, σταθερά στο πλευρό τους για την προστασία του Δάσους και του Κληροδοτήματος. Εκφράζοντας, επίσης, την αγάπη που έχει ο σύλλογος για το Δάσος Συγγρού έκανε εκτενή αναφορά στις δράσεις και τις πρωτοβουλίες του συλλόγου για τη διαφύλαξη του δασικού του χαρακτήρα.

Η γενική γραμματέας του Συλλόγου, Καλλιόπη Μητρογώγου, αναφέρθηκε διεξοδικά στο έργο του συλλόγου τη χρονιά που πέρασε, αλλά και στον σχεδιασμό  για τη νέα χρονιά.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, επίσης, η αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων, Ρένα Χαλιώτη, και οι δημοτικοί σύμβουλοι Πέτρος Κόνιαρης, Πέτρος Κούκουζας, Αικατερίνη Ψάλτη. Επίσης, ο αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα, Γιώργος Καραμέρος, ο διευθυντής του ΙΓΕ, Γιώργος Μπαλωτής, η πρόεδρος του Συλλόγου Προτύπου Σχολείου Αναβρύτων Γυμνασίου – Λυκείου, Ελένη Σωτηροπούλου και η γενική γραμματέας, Νατάσα Παπαλοπούλου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet