Στην κινητοποίηση της ΕΣΑμεΑ ο Λ. Μαγιάκης
Κοινωνία

Στην κινητοποίηση της ΕΣΑμεΑ ο Λ. Μαγιάκης

Σε κινητοποίηση για την αντιμετώπιση των προβλημάτων στον χώρο της Ειδικής Εκπαίδευσης που πραγματοποιήθηκε από την Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία, έξω από το υπουργείο Παιδείας, την Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου, συμμετείχε ο επικεφαλής του συνδυασμού ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟ για το Μαρούσι, Λευτέρης Μαγιάκης, όπως μας ενημερώνει η ακόλουθη ανακοίνωση.

Στην κινητοποίηση της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣΑμεΑ) έξω από το υπουργείο Παιδείας στο Μαρούσι την Τρίτη 2-9-2014 παραβρέθηκε δηλώνοντας τη συμπαράστασή του ο επικεφαλής του συνδυασμού ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ Λ. Μαγιάκης.

Η κινητοποίηση έγινε για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα εκπαιδευτικών με αναπηρία και μαθητών στην Ειδική Αγωγή πριν από την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Ο πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ κ. Ι. Βαρδακαστάνης κάλεσε την κυβέρνηση και τον υπουργό Παιδείας Α. Λοβέρδο να αφήσουν τις κούφιες υποσχέσεις και να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα.

Τα θέματα της Ειδικής Εκπαίδευσης και Αγωγής είναι φλέγοντα και αφορούν την εκπαιδευτική, κοινωνική και οικονομική ζωή των ατόμων με αναπηρία ως μαθητών, γονιών και ως εκπαιδευτικών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet