Στην κοπή πίτας της Ι.Μ. Κηφισίας, Αμαρουσίου & Ωρωπού αντιδήμαρχοι του Αμαρουσίου
Κοινωνία

Στην κοπή πίτας της Ι.Μ. Κηφισίας, Αμαρουσίου & Ωρωπού αντιδήμαρχοι του Αμαρουσίου

Σε ατμόσφαιρα κατάνυξης και νε ανταλλαγή ευχών πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ιεράς Μητρόπολης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού, στην έδρα της.

Το «παρών» στην τελετή έδωσαν και εκπρόσωποι του Δήμου Αμαρουσίου. Συγκεκριμένα, τις ευχές του δημάρχου Γιώργου Πατούλη για το 2018 μετέφεραν στον σεβασμιώτατο μητροπολίτη κ. Κύριλλο οι αντιδήμαρχοι Αμαρουσίου Ρένα Χαλιώτη και Σπύρος Σταθούλης.

Ευλογώντας την πρωτοχρονιάτικη πίτα ο μητροπολίτης κ. Κύριλλος ευχήθηκε το νέο έτος να αποτελέσει την απαρχή για μία καλύτερη πορεία για την πατρίδα μας, σε συνθήκες ειρήνης και ομόνοιας, και σε προσωπικό επίπεδο ευχήθηκε υγεία, πρόοδο και ευημερία σε όλους τους παρισταμένους και στις οικογένειές τους.

Με τη σειρά τους οι αντιδήμαρχοι Αμαρουσίου μετέφεραν στον σεβασμιώτατο και στους εκπροσώπους του Ιερού Κλήρου τις θερμές ευχές του δημάρχου Αμαρουσίου και προέδρου της ΚΕΔΕ, Γ. Πατούλη, για το νέο έτος, καθώς και τη συμπαράστασή του προς το έργο της Ιεράς Μητρόπολης.

Ο μητροπολίτης κ. Κύριλλος ευχαρίστησε την Τοπική Αυτοδιοίκηση για, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου, την αγαστή συνεργασία και υποστήριξη που επιδεικνύει προς την Εκκλησία.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet