Στην κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Πολυδρόσου «Ο Άγιος Αθανάσιος» ο δήμαρχος Αμαρουσίου
Κοινωνία

Στην κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Πολυδρόσου «Ο Άγιος Αθανάσιος» ο δήμαρχος Αμαρουσίου

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πολιτιστικού, Κοινωφελούς & Εξωραϊστικού Συλλόγου Πολυδρόσου «Ο Άγιος Αθανάσιος» παραβρέθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, ανταλλάσσοντας ευχές για καλή χρονιά με την πρόεδρο Βίκυ Ξενάκη, και τα μέλη του Συλλόγου.

Κατά τη διάρκεια χαιρετισμού του, ο κ. Θ. Αμπατζόγλου αναφέρθηκε στις σημαντικές δράσεις του Συλλόγου για την αναβάθμιση της περιοχής και εξήρε τις κοινωνικές πρωτοβουλίες του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου της Ενορίας του Αγίου Αθανασίου. «Το Πολύδροσο είναι μία ιδιαίτερα φορτισμένη κυκλοφοριακά περιοχή και βρίσκεται στις προτεραιότητές μας για την εφαρμογή του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας» δήλωσε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος, μιλώντας για τις ενέργειες του Δήμου για την βελτίωση των υποδομών και της καθημερινότητας των πολιτών

Η πρόεδρος Β. Ξενάκη και τα μέλη του Συλλόγου, από την πλευρά τους, ευχαρίστησαν τον δήμαρχο για την παρουσία του και ανανέωσαν την επόμενη συνάντηση στο δημαρχείο προκειμένου να συζητηθούν εκτενώς όλα τα θέματα της περιοχής τους και των δραστηριοτήτων τους.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, επίσης, αντιδήμαρχοι, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και εκπρόσωποι φορέων του Αμαρουσίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet