Στην κοπή της πίτας του Συλλόγου Ψαλιδίου ο δήμαρχος Αμαρουσίου
Κοινωνία

Στην κοπή της πίτας του Συλλόγου Ψαλιδίου ο δήμαρχος Αμαρουσίου

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του για το έτος 2015 έκοψε ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Ψαλιδίου, στα γραφεία του Συλλόγου, με τις ευλογίες του π. Ευγένιου από τον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Ψαλιδίου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ψαλιδίου υποδέχτηκε τον δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, ο οποίος στον χαιρετισμό του παράλληλα με τις θερμές ευχές του για το νέο έτος προς όλους τους παριστάμενους, υπογράμμισε, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου, «το αμέριστο ενδιαφέρον της δημοτικής αρχής στα ζητήματα που αφορούν στη γειτονιά του Ψαλιδίου, σημειώνοντας ότι μετά την έγκριση από την Περιφέρεια, άμεσα θα ξεκινήσουν τα έργα για την απορροή των ομβρίων υδάτων, και τη διάνοιξη της οδού Κυρίλλου».

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Θεοχάρης ευχόμενος «Καλή Χρονιά» σε όλους, ευχαρίστησε εκ μέρους του Δ.Σ. και των μελών του Συλλόγου τον κ. Πατούλη για το αμέριστο ενδιαφέρον του, με τη διαβεβαίωση, όπως αναφέρεται, ότι «η αγαστή συνεργασία του Συλλόγου με τον Δήμο Αμαρουσίου θα συνεχισθεί προς όφελος των κατοίκων της γειτονιάς».

Παρόντες στην κοπή της πίτας ήταν επίσης ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Σπύρος Σταθούλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ελένη Λέκκα, Ελένη Βλάχου-Σταματάκη, Δημήτρης Σμυρνής, Πέτρος Κόνιαρης, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης και εκ μέρους της μείζονος πλειοψηφίας ο Λευτέρης Μαγιάκης και η Κατερίνα Ψάλτη.

Συμμετείχαν επίσης τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Δημήτρης Μαρκόπουλος – αντιπρόεδρος, Εμμανουήλ Μουλιανιτάκης – γραμματέας, Ελευθερία Ανδριοπούλου – βοηθός γραμματέα, Κώστας Σολδάτος – ταμίας, Ευάγγελος Λουκίσας – μέλος, Νικόλαος Πασαδέλλης – μέλος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet