Στην ομιλία «Νοημοσύνη και Πίστη» ο υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου Πάνος Βραχνός
Κοινωνία

Στην ομιλία «Νοημοσύνη και Πίστη» ο υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου Πάνος Βραχνός

Το «παρών» στην εκδήλωση που οργάνωσε ο Ιερός Ναός Αγίου Ελευθερίου Αμαρουσίου, στο πλαίσιο των δράσεων του κοινωνικού φροντιστηρίου της ενορίας, έδωσε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου με τον συνδυασμό Μαρούσι – Καθαρή Γραμμή, Πάνος Βραχνός.

Βασικός ομιλητής της εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019 στον Ιερό Ναό του Αγίου Ελευθερίου, ήταν ο κ. Νίκος Λυγερός, μαθηματικός, συγγραφέας και στρατηγικός αναλυτής. «Νοημοσύνη και Πίστη» ήταν το θέμα της άκρως ενδιαφέρουσας ομιλίας του που καθήλωσε το ακροατήριο.

Την εκδήλωση προλόγισε η πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας  του Δήμου Αμαρουσίου και εντεταλμένη σύμβουλος Αθλητισμού και Πολιτισμού και υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό Μαρούσι – Καθαρή Γραμμή, Ελένη Λέκκα.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης ο κ. Βραχνός και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Ελένη Λέκκα, Κατερίνα Ιωάννου, Γιούλα Μπάρλα, Π. Μαρκέτος, K. Παραγιουδάκη, Θ. Μπιλόρογλου, Ε. Θωμά και Αναστασία Μπάρλα που τον πλαισίωναν, συνομίλησαν με τους ιερείς του ναού και τους δημότες που κατέκλυσαν τον ναό και ενημερώθηκαν για βασικά ζητήματα των κατοίκων της περιοχής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet