Στην περιοχή Σωρού γιόρτασε την Πρωτομαγιά ο δήμαρχος
Κοινωνία

Στην περιοχή Σωρού γιόρτασε την Πρωτομαγιά ο δήμαρχος

Στο όμορφο ανοιξιάτικο γλέντι που διοργάνωσε ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Σωρού Λάκκα Κότου «Άγιος Ελευθέριος» συντροφιά με μέλη, φίλους του Συλλόγου, κατοίκους της γειτονιάς του Σωρού αλλά και ευρύτερα του Αμαρουσίου γιόρτασε την Πρωτομαγιά ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.

Με την ευκαιρία της συμμετοχής του στη γιορτή που πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου και τη συμμετοχή πλήθους κόσμου, δημοτικών συμβούλων και υποψηφίων, ο κ. Γ. Πατούλης, συνομίλησε με τους κατοίκους και αντάλλαξε πρωτομαγιάτικες ευχές και «Χρόνια Πολλά». Χαιρετίζοντας την εκδήλωση, δεν παρέλειψε να συγχαρεί το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου για την πρωτοβουλία να διοργανώσει αυτή την πολύ όμορφη γιορτή διατυπώνοντας για άλλη μια φορά ότι η διοίκηση του Δήμου θα βρίσκεται σταθερά στο πλευρό της γειτονιάς του Σωρού και των κατοίκων της.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Ζεκάκου εορταστική ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι τραγουδιστές Στέλλα Κονιτοπούλου, Κέλλυ Κουνάκη, Άγγελος Χρονάς και Ζωή Παπαδοπούλου οι οποίοι ξεσήκωσαν τους παρευρισκομένους με το μουσικό πρόγραμμα που παρουσίασαν.

Τη μουσική επιμέλεια και οργάνωση της εκδήλωσης είχε η διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου Φωτεινή Κοσκόρου-Παλαμίδη.

Παρόντες στην εκδήλωση, ήταν, επίσης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης, οι αντιδήμαρχοι Δημήτρης Σμυρνής, Σπύρος Σταθούλης, Βασίλης Κόκκαλης, Δημήτρης Καμπούκος, Νίκος Πέππας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ελένη Λέκκα, Δημήτρης Καρλαύτης, Μιχάλης Αγγέλου, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Βαγγέλης Κάββαλος, Γιώργος Ζήκος, Κατερίνα Ιωάννου, Κώστας Βλάχος, Παναγιώτης Σαγρής, ο πρόεδρος του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Σωρού Λάκκα Κότου «Άγιος Ελευθέριος» Αθανάσιος Νησιώτης, μέλη του Δ.Σ. καθώς, επίσης, μέλη και φίλοι του Συλλόγου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet