Στην περιφορά της εικόνας της Ζωοδόχου Πηγής ο δήμαρχος Αμαρουσίου
Κοινωνία

Στην περιφορά της εικόνας της Ζωοδόχου Πηγής ο δήμαρχος Αμαρουσίου

Πλήθος πιστών κατέκλυσε τον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Ψαλίδι Αμαρουσίου για να λάβουν τη χάρη και την ευλογία της εικόνας της Ζωοδόχου Πηγής παρακολουθώντας με ευλάβεια τις ιερές ακολουθίες, παρουσία του δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη.

Ο κ. Πατούλης αντάλλαξε θερμές ευχές με εκατοντάδες πολίτες που παραβρέθηκαν στις εορταστικές εκδηλώσεις, ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εκπροσώπους των ενοριών του Δήμου.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου επεσήμανε ότι ο εορτασμός της Ζωοδόχου Πηγής είναι η πρώτη μεγάλη γιορτή μετά την Ανάσταση του Κυρίου και ευχήθηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους χρόνια πολλά, ενώ, παράλληλα, τόνισε ότι «με υγεία και ενωμένοι όλοι μαζί θα ξεπεράσουμε την κρίση και θα τη μετατρέψουμε σε ευκαιρία αναγέννησης της πατρίδας μας».

Στον εορτασμό του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Παναγιώτης Βραχνός, οι αντιδήμαρχοι, Σπύρος Σταθούλης, Επαμεινώνδας Γαρδέλης, Βασίλης Κόκκαλής, Κωνσταντίνος Ρώτας και Ειρήνη-Μαρία Χαλιώτη και οι δημοτικοί σύμβουλοι, Δημήτρης Σμυρνής, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Νίκος Πέππας, Πέτρος Κόνιαρης, Ελένη Βλάχου-Σταματάκη και Ελένη Λέκκα-Καλαντζάκη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet