Στην πλατεία Αγ. Λαύρας γιορτάστηκε η Μεταμόρφωση του Σωτήρος
Κοινωνία

Στην πλατεία Αγ. Λαύρας γιορτάστηκε η Μεταμόρφωση του Σωτήρος

Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος γιορτάστηκε στο εκκλησάκι της Αγίας Λαύρας στην ομώνυμη πλατεία του Αμαρουσίου, την Τρίτη 5 Αυγούστου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η βιοκλιματική ανάπλαση της πλατείας ολοκληρώθηκε και σύντομα θα πραγματοποιηθούν και τα εγκαίνια αυτής.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Παρουσία πλήθους πιστών στο ομώνυμο παρεκκλήσι της πλατείας Αγίας Λαύρας γιόρτασε το Μαρούσι τη Μεταμόρφωση του Σωτήρος, μετά την ολοκλήρωση των έργων βιοκλιματικής ανάπλασης της πλατείας. Στον πανηγυρικό εσπερινό και στη λιτάνευση της ιερής εικόνας παραβρέθηκε και ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.

Με την ευκαιρία της παρουσίας του στις εορταστικές εκδηλώσεις, ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης συνομίλησε με τους παρισταμένους, οι οποίοι και του εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την ολοκλήρωση του έργου και τη νέα όψη της πλατείας.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος κ. Πατούλης, δήλωσε ότι ήταν δέσμευση της διοίκησης να παραδώσει στους κατοίκους και στους επισκέπτες της πόλης μία πλατεία σύγχρονη, πιο όμορφη και λειτουργική που μαζί με τους ανακατασκευασμένους βιοκλιματικούς πεζοδρόμους το κέντρο της πόλης έχει αποκτήσει νέα αισθητική. Ενημέρωσε, επίσης, ότι πολύ σύντομα, μετά και την αποπεράτωση της υπογειοποίησης του σταθμού της ΔΕΗ που βρίσκεται σε εκκρεμότητα, θα γίνουν και τα εγκαίνια της πλατείας.

Παρόντες ήταν, επίσης, ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Σμυρνής, οι δημοτικοί σύμβουλοι Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Αθανάσιος Βλαχοπιώτης και Αθανάσιος Βελής, καθώς και οι νεοεκλεγείσες δημοτικές σύμβουλοι Ελένη Βλάχου-Σταματάκη και Κατερίνα Φραγκάκη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet