Στην τελετή αποφοίτησης των μαθητών του Πρότυπου ΓΕΛ Αναβρύτων ο Γ. Πατούλης
Κοινωνία

Στην τελετή αποφοίτησης των μαθητών του Πρότυπου ΓΕΛ Αναβρύτων ο Γ. Πατούλης

Παρόντος του δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, και πλήθος γονέων πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η τελετή αποφοίτησης των  τελειόφοιτων μαθητών/τριών του Πρότυπου ΓΕΛ Αναβρύτων, που διοργάνωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017.

Χαιρετίζοντας την όμορφη αυτή εκδήλωση ο δήμαρχος Αμαρουσίου συνεχάρη τους τελειόφοιτους μαθητές και τις μαθήτριες για την ευδόκιμη αποφοίτησή τους από τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση και τους ευχήθηκε να κατακτήσουν τους επόμενους στόχους που έχουν θέσει, δίνοντάς τους ραντεβού τον ερχόμενο Νοέμβριο στην τελετή βράβευσης των επιτυχόντων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Επίσης, εξήρε τον σημαντικό ρόλο των γονέων και των καθηγητών στην προσπάθεια των παιδιών και συνεχάρη τον Σύλλογο για την πρωτοβουλία διοργάνωσης της τελετής αυτής.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι είναι μεγάλη τιμή για το Μαρούσι που φιλοξενεί το Πρότυπο Γενικό Λύκειο Αναβρύτων μέσα στα διοικητικά όρια του, σημειώνοντας ότι η διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου δίνει βαρύτητα στην απρόσκοπτη λειτουργία των σχολικών μονάδων της πόλης.

Μετά την εκφώνηση των αποχαιρετιστήριων λόγων, ακολούθησε η απονομή των ενθυμίων αποφοίτησης στους μαθητές από τους καθηγητές τους.

Στην τελετή παραβρέθηκε, επίσης, η αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων, Ρένα Χαλιώτη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet