Στην τελετή ορκωμοσίας σπουδαστών της ΑΣΠΑΙΤΕ στο Μαρούσι εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου
Κοινωνία

Στην τελετή ορκωμοσίας σπουδαστών της ΑΣΠΑΙΤΕ στο Μαρούσι εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου

Σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε στην ΑΣΠΑΙΤΕ στο Μαρούσι, η τελετή ορκωμοσίας και απονομής τίτλων σπουδών, στους σπουδαστές του ΕΠΠΑΙΚ (ετήσιο πρόγραμμα παιδαγωγικής κατάρτισης) και του ΕΠΠΕΜΕ ΤΕ/ΔΕ Αθήνας (ετήσιο πρόγραμμα παιδαγωγικής επιμόρφωσης μόνιμων εκπαιδευτικών) για το ακαδημαϊκό έτος 2017 -18, στο αίθριο της Νέας Βιβλιοθήκης της Σχολής.

Τον δήμαρχο Αμαρουσίου, Γιώργο Πατούλη, εκπροσώπησε η δημοτική σύμβουλος, υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, Ρένα Χαλιώτη, η οποία μεταφέροντας τον χαιρετισμό και τις ευχές του κ. Πατούλη, μεταξύ άλλων, ανέφερε:
«Η διοίκηση του Δήμου μας και ιδιαίτερα ο δήμαρχος, είναι πάντα δίπλα στα εκπαιδευτικά ιδρύματα της πόλης μας και ασφαλώς και δίπλα στην ΑΣΠΑΙΤΕ. Έχουμε αποδείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον και τη φροντίδα μας σε ότι χρειαστήκατε και θα συνεχίσουμε να είμαστε αρωγοί στο έργο σας. Ευχόμαστε από καρδιάς, καλή σταδιοδρομία στους σπουδαστές. Συγχαρητήρια αξίζουν στον πρόεδρο του Διοικητικού κ. Ιωάννη Σαριδάκη και τους συνεργάτες του για το υψηλό εκπαιδευτικό έργο που επιτελούν».

Από την πλευρά τους, ο πρόεδρος και τα μέλη του Σχολής ευχαρίστησαν τον δήμαρχο Γιώργο Πατούλη, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου, για το διαχρονικό ενδιαφέρον του και την άμεση ανταπόκρισή του στα αιτήματά τους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet