Στηρίζει τον «Οίκο Τυφλών» Αμαρουσίου ο Γ. Πατούλης
Κοινωνία

Στηρίζει τον «Οίκο Τυφλών» Αμαρουσίου ο Γ. Πατούλης

Την αμέριστη στήριξη και αρωγή του στον ιστορικό «Οίκο Τυφλών» Αμαρουσίου που επίκειται να τεθεί σε πλειστηριασμό, εξέφρασε ο δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, κατά τη συνάντησή του στο δημαρχείο Αμαρουσίου με τον πρόεδρο της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών, Νίκο Γιαλούρη, και τον πρόεδρο του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών, Ηλία Μαριόλη.

«Θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας και σε συνεργασία μαζί σας θα ασκήσουμε πίεση προς κάθε κατεύθυνση, ώστε να αποφευχθεί το ενδεχόμενο εκπλειστηριασμού του ιστορικού “Οίκου Τυφλών” Αμαρουσίου, που προσφέρει σημαντικό κοινωνικό έργο στους συνανθρώπους μας με προβλήματα όρασης» ανέφερε ο κ. Πατούλης, ενώ συμφωνήθηκε σε μία επόμενη συνάντηση, παρουσία και εκπροσώπων της τοπικής κοινωνίας, να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις και οι έμπρακτοι τρόποι στήριξης του «Οίκου Τυφλών».

Οι εκπρόσωποι των δύο φορέων από την πλευρά τους έθεσαν στον κ. Πατούλη και το ενδεχόμενο να εξεταστούν και οι νομικές ενέργειες που πρέπει να προβούν για την αποτροπή του εκπλειστηριασμού, ενώ τον ενημέρωσαν, επίσης, και για την ανάγκη οικονομικής στήριξης από τις τοπικές κοινωνίες του Ελληνικού Κέντρου Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Σκύλων Οδηγών, προκειμένου να στηριχθεί η βιωσιμότητα του προγράμματος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet