Στη γιορτή για τους εθελοντές του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου ο Γ. Πατούλης
Κοινωνία

Στη γιορτή για τους εθελοντές του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου ο Γ. Πατούλης

Τιμητική εκδήλωση για τους εθελοντές και τις εθελόντριες του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου πραγματοποιήθηκε παρουσία του δημάρχου Αμαρουσίου και νεοεκλεγέντος περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, σήμερα, Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019, με σκοπό, την επιβράβευσή τους για την ανιδιοτελή προσφορά τους στα μέλη των τμημάτων του ΚΑΠΗ.

Στον χαιρετισμό του ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, αναφερόμενος στον σημαντικό ρόλο των εθελοντών και εθελοντριών, τους εξέφρασε τις εγκάρδιες ευχαριστίες του, καθώς, μέσα από την προσφορά των γνώσεων και του χρόνου τους, παρέχεται η δυνατότητα στα μέλη του ΚΑΠΗ να αξιοποιούν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους, να αποκτούν νέες δεξιότητες και να νιώθουν παραγωγικά μέλη της τοπικής κοινωνίας.

Ειδική αναφορά έκανε στα συναισθήματα χαράς και ικανοποίησης που ο ίδιος βίωσε ως εθελοντής ιατρός σε ανθρωπιστικές αποστολές στα άγονα νησιά της χώρας μας. 

«Είμαι υπερήφανος για το έργο που παράγεται στα ΚΑΠΗ μας, έχοντας μάλιστα και την εμπειρία από τις περιοδείες μου σε όλη την Αττική ως υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής και υπόσχομαι ότι από τη νέα μου θέση  θα βοηθήσω να βελτιωθούν οι παροχές προς την Τρίτη Ηλικία» υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ο κ. Πατούλης.                         

Ο πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Πέτρος Κόνιαρης, προλογίζοντας την εκδήλωση, μίλησε για την αξία του εθελοντισμού, ιδιαίτερα στη σημερινή δύσκολη εποχή και εστιάζοντας στα ΚΑΠΗ Αμαρουσίου ανέφερε ότι περισσότεροι από 35 εθελοντές μέλη και μη μέλη δραστηριοποιούνται σε πολλά και διαφορετικά τμήματα, όπως τα τμήματα αγγλικών, γαλλικών, ραπτικής και ζωγραφικής, αλλά και σε άλλες εθελοντικές δράσεις που αφορούν στη συνοδεία σε περιπάτους, σε θέατρα, σε εκδρομές, κ.α.

«Με τον τρόπο αυτό αξιοποιούνται στους χώρους μας οι γνώσεις και το επάγγελμα που ασκούσαν οι εθελοντές μας πριν τη συνταξιοδότησή τους, αλλά και η αξιοποίηση από όλους του ελεύθερου χρόνου. Τους ευχαριστούμε έναν – έναν προσωπικά και ευελπιστούμε να τους έχουμε ξανά μαζί μας και από τη νέα χρονιά με την ίδια αγάπη και όρεξη» ανέφερε ο κ. Κόνιαρης.

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν από τον δήμαρχο η πιο παλιά εθελόντρια του ΚΑΠΗ στο τμήμα ζωγραφικής και μέλος του Δ.Σ. κ. Έφη Μανιάτη, η κ. Μαρία Γεωργακώδη από το τμήμα γαλλικών, η κ. Μαριλένα Καλοξύλου από το τμήμα γαλλικών αρχαρίων. Επίσης, η κ. Μαρία Πετρούτσου και ο κ. Γεώργιος Δεδούσης από το τμήμα αγγλικών, η κ. Ρούλα Κορνηλάκη, εθελόντρια τα προηγούμενα χρόνια, η κ. Αφρούλα Καβουτζίδη από το τμήμα ραπτικής και ο κ. Δημήτριος Σιαφάκας εθελοντής στον χώρο του κυλικείου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε επίσης το μέλος του Δ.Σ., Ανδρομάχη Τσουκαλά.                   

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet