Στη φθινοπωρινή συνεστίαση του Συλλ. Ανεγέρσεως Ι.Ν. Ζωοδ. Πηγής ο Γ. Πατούλης
Κοινωνία

Στη φθινοπωρινή συνεστίαση του Συλλ. Ανεγέρσεως Ι.Ν. Ζωοδ. Πηγής ο Γ. Πατούλης

Με μεγάλη συμμετοχή φίλων του συλλόγου, παρόντος του δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, και σε ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη φθινοπωρινή συνεστίαση του Συλλόγου Ανεγέρσεως Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής στο Ψαλίδι, για την ενίσχυση των έργων αποπεράτωσης του Ιερού Ναού.

Η πρόεδρος του Συλλόγου, Ελένη Βλάχου-Σταματάκη, άνοιξε την εκδήλωση κάνοντας μία σύντομη αναδρομή στις προσπάθειες για την ολοκλήρωση του ιερού ναού και ευχαρίστησε τον δήμαρχο της πόλης, Γιώργο Πατούλη, και τη διοίκηση για τη σταθερή, όπως ανέφερε, και αμέριστη υποστήριξη του έργου του Συλλόγου.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου συνεχάρη την πρόεδρο και τα μέλη του Συλλόγου που «μέσα από τις προσπάθειές τους κρατούν άσβεστη τη φλόγα της Ορθοδοξίας και την ελπίδα για εθνική ανάταση».

Στη συνεστίαση παρόντες ήταν, επίσης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Παναγιώτης Βραχνός, οι αντιδήμαρχοι Κώστας Ρώτας, Σπύρος Σταθούλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Νίκος Πέππας, Δημήτρης Καρλαύτης, Πέτρος Κόνιαρης, καθώς και εκπρόσωποι του Εξωραϊστικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ψαλιδίου «Ζωοδόχος Πηγή».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet