Στις 10 Δεκεμβρίου ανάβει το χριστουγεννιάτικο δένδρο του ο Δήμος Αμαρουσίου
Κοινωνία

Στις 10 Δεκεμβρίου ανάβει το χριστουγεννιάτικο δένδρο του ο Δήμος Αμαρουσίου

Το πλήρες πρόγραμμα των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεών του ανακοινώνει ο Δήμος Αμαρουσίου, σε συνέχεια και της εορταστικής πρόγευσης που έλαβε χώρα την 1η Δεκεμβρίου με τη φωταγώγηση του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού του Δήμου. Στις 10 Δεκεμβρίου, στις 19:00, θα πραγματοποιηθεί το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δένδρου της πόλης.

Όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, το πρόγραμμα είναι πλούσιο και περιλαμβάνει μουσικοχορευτικά δρώμενα, ειδικές παραστάσεις για παιδιά μικρά και «μεγάλα» ακόμη και επετειακές εκδηλώσεις για τη συνεισφορά του Αμαρουσίου στην επανάσταση του 1821.

Ο δήμαρχος, Θ. Αμπατζόγλου, αναφέρει σχετικά: «Ανοίγουμε την πόλη μας σαν μια μεγάλη ζεστή αγκαλιά. Πλημμυρίζουμε το Μαρούσι με φως, χρώμα και χριστουγεννιάτικες μελωδίες και το μετατρέπουμε σε σημείο αναφοράς των Βόρειων Προαστίων. Σκοπός μας είναι οι δημότες αλλά και οι επισκέπτες να μοιραστούν άφθονα χαμόγελα αισιοδοξίας και να ψυχαγωγηθούν όλες τις γιορτινές ημέρες μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα ποικίλων μουσικών συνόλων και μοναδικών χορογραφιών. Οι πρωταγωνιστές όμως και αυτών των εορτών είναι οι μικροί μας φίλοι, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ειδική παράσταση του Καραγκιόζη, να “ταξιδέψουν” στο μαγικό κόσμο των Χριστουγέννων με παντομίμες και παραμύθια, ενώ ξωτικά, ξυλοπόδαροι και joggler θα είναι στη συντροφιά τους. Το χριστουγεννιάτικο Μαρούσι, πιο λαμπερό από ποτέ, περιμένει όλες και όλους για να τους μαγέψει».

Ο κ. Αμπατζόγλου, επίσης, συγχαίρει τη Διεύθυνση Αθλητισμού και Πολιτισμού και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, Γιάννη Νικολαράκο, το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων και την αρμόδια αντιδήμαρχο, Ρένα Χαλιώτη, αλλά και την ΚΕΔΑ και τον πρόεδρό της, Νίκο Πέππα, για τη διοργάνωση των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στο Μαρούσι.

Το πρόγραμμα των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet