Στον αγιασμό του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού «Νέο Τέρμα» ο δήμαρχος Αμαρουσίου
Κοινωνία

Στον αγιασμό του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού «Νέο Τέρμα» ο δήμαρχος Αμαρουσίου

Στον αγιασμό του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού «Νέο Τέρμα» παρέστη ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, στέλνοντας το ισχυρό μήνυμα στήριξης σε κάθε Μαρουσιώτικη οικογένεια, μέσα από τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσφέρουν οι κοινωνικές και εκπαιδευτικές δομές του Δήμου.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου απευθυνόμενος ιδιαιτέρως στο προσωπικό του Παιδικού Σταθμού τόνισε: «Σας ευχαριστούμε για την προσήλωση στο λειτούργημα που ασκείτε. Είμαστε κοντά σας, είμαστε κοντά σε κάθε οικογένεια του Αμαρουσίου, όχι με λόγια αλλά με πράξεις. Το σύνθημά μας είναι κανένα παιδί εκτός παιδικού σταθμού, για τους οποίους μεριμνούμε καθημερινά στους τομείς ασφάλειας, σίτισης και υγιεινής».

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου ξεναγήθηκε στους χώρους του Παιδικού Σταθμού από την υπεύθυνη κ. Ελπίδα Γεωργακάκη, όπου διαπίστωσε την ευταξία και την υψηλή ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών προς τα Μαρουσιωτάκια, αλλά και τις άριστες συνθήκες εργασίας του προσωπικού.

Στον αγιασμό παραβρέθηκαν, επίσης, ο πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Πέτρος Κόνιαρης, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννης Νικολαράκος, η προϊσταμένη των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Αμαρουσίου, Μαρία Κάββουρα και οι δημοτικοί σύμβουλοι Φανή Λέκκα, Κατερίνα Ιωάννου, Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος και Γιάννης Ιωαννίδης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet