Στον εορτασμό των Θεοφανίων και στην κοπή πίτας του Συλλόγου Αθμονέων ο δήμαρχος Αμαρουσίου
Κοινωνία

Στον εορτασμό των Θεοφανίων και στην κοπή πίτας του Συλλόγου Αθμονέων ο δήμαρχος Αμαρουσίου

Την τελετή του εορτασμού των Θεοφανίων παρακολούθησε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, στον μητροπολιτικό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου χοροστατούντος του Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού, Κύριλλου, παρουσία μελών της Διοίκησης και του Δημοτικού Συμβουλίου, εκπροσώπων φορέων και συλλόγων της πόλης και πλήθους πιστών.

Λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών δεν πραγματοποιήθηκε η τελετή του Αγιασμού των Υδάτων και η ρίψη του Σταυρού στην πλατεία Αγίας Λαύρας.

Στη συνέχεια ο κ. Θ. Αμπατζόγλου μετέβη στο Δημαρχείο για την καθιερωμένη εκδήλωση του Συλλόγου Αθμονέων για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου.

Στον χαιρετισμό του ο δήμαρχος Αμαρουσίου αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο των Συλλόγων και ιδιαιτέρως σε αυτό του «παλαιοτέρου», των Αθμονέων, και με την ευκαιρία ανήγγειλε τις εργασίες για τη μετεγκατάσταση του λαογραφικού μουσείου σε νέο κτήριοπου θα φιλοξενήσει ταυτόχρονα και τις δραστηριότητες Συλλόγων της πόλης.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δεν παρέλειψε να δώσει τα θερμά του συγχαρητήρια και να εξάρει το έργο των εργαζομένων του Δήμου, που τις στιγμές της κακοκαιρίας και σε αντίξοες συνθήκες καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την αποκατάσταση των ζημιών.

Τέλος, ο δήμαρχος Αμαρουσίου αναφέρθηκε στις υψηλές πολιτιστικές υπηρεσίες της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου και ανέφερε ότι θα έχει την έμπρακτη στήριξη της νέας δημοτικής Αρχής. Έκλεισε τον σύντομο χαιρετισμό του με τις ευχές του για μία καλή και δημιουργική χρονιά.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Αθμονέων, Ρούλα Μπογδάνου-Καλύβα, ευχήθηκε «Καλή Χρονιά», ευχαριστώντας τον κ. Θ. Αμπατζόγλου για την παρουσία και τη φιλοξενία της εκδήλωσης στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης, αλλά και για την εξαιρετική συνεργασία. Ο πανοσιολογιώτατος π. Χρήστος Μαρούδας της Ιεράς Μητρόπολης Κοιμήσεως της Θεοτόκου ευλόγησε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και απηύθυνε θερμές ευχές στους παριστάμενους για τη νέα χρονιά.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου
στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Αθμονέων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet