Στον ρυθμό της Αποκριάς γιόρτασαν τα μέλη του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου
Κοινωνία

Στον ρυθμό της Αποκριάς γιόρτασαν τα μέλη του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου

Σε αποκριάτικους ρυθμούς διασκέδασαν τα μέλη του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου μαζί με τον δήμαρχο Αμαρουσίου, Γιώργο Πατούλη, τα μέλη της διοίκησης του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης (ΟΚΟΙΠΑΔΑ) στην εορταστική εκδήλωση που διοργανώθηκε με αφορμή τον εορτασμό της Αποκριάς.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου χαιρετίζοντας τους παριστάμενους, ευχήθηκε «Χρόνια Πολλά» σε όλους με τη ευκαιρία των γιορτών της Αποκριάς, και τους μετέφερε, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, την αγάπη και την υποστήριξή του λέγοντας: «Είμαστε κοντά σας. Θέλουμε να σας βλέπουμε γερούς και ευτυχισμένους και πάντα ακμαίους, να χαίρεστε την κάθε στιγμή της ζωής». Δεν παρέλειψε, επίσης, να ευχαριστήσει το προσωπικό των ΚΑΠΗ που παρά τις δύσκολες εποχές και τις ελλείψεις ανταποκρίνεται με υπερβάλλοντα ζήλο στα καθήκοντά του.

Στη βραδιά, κατά την οποία «ξεχείλισε» το κέφι, ως μια μεγάλη παρέα οι θαμώνες απόλαυσαν τη μουσική, τα εδέσματα και επιδόθηκαν φανατικά στον χορό.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου, Παναγιώτης Βραχνός, η πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Ελένη Λέκκα, η αντιπρόεδρος του Οργανισμού Κατερίνα Ιωάννου, οι αντιδήμαρχοι Επαμεινώνδας Γαρδέλης και Κώστας Ρώτας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Πέτρος Κόνιαρης και Στέφανος Τσιπουράκης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet