Στο bazaar της Ελληνοαγγλικής Αγωγής και στο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Αμαρουσίου ο Π. Βραχνός
Κοινωνία

Στο bazaar της Ελληνοαγγλικής Αγωγής και στο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Αμαρουσίου ο Π. Βραχνός

Στο σχολικό bazaar της Ελληνοαγγλικής Αγωγής, καθώς και στο 5ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στην πλατεία Ηρώων, παραβρέθηκε το Σάββατο 11 Μαΐου 2019 ο επικεφαλής του συνδυασμού Μαρούσι – Καθαρή Γραμμή, Πάνος Βραχνός, συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του.

Το bazaar αποτελεί μια προσπάθεια που πραγματοποιήθηκε από όλους τους μαθητές και το προσωπικό της Ελληνοαγγλικής Αγωγής, που σκοπό είχε να διαθέσει όλα τα έσοδά του από την εκδήλωση σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Ο κ. Βραχνός, αφού απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό στην εκδήλωση, συνομίλησε για πολύ ώρα με τα παιδιά και είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για τη σημασία της προσφοράς και της κοινωνικής ευαισθητοποίησης που πρέπει να προσδιορίζουν τη φιλοσοφία ζωής όλων μας.

Ο υποψήφιος δήμαρχος τόνισε: «Αισθάνομαι περήφανος για τις σημαντικές αυτές πρωτοβουλίες που βλέπω να λαμβάνουν τα παιδιά, είναι το μέλλον μας και αισθάνομαι περήφανος για όλα τα παιδιά που έχουν τόσο αναπτυγμένη την έννοια της προσφοράς και της κοινωνικής συμμετοχής».

Ο κ. Βραχνός συνομίλησε και με συμπολίτες του που έδωσαν το «παρών» στο μπαζάρ, οι οποίοι του ευχήθηκαν, όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο συνδυασμός, «δύναμη, κουράγιο και σαρωτική νίκη στις εκλογές της 26ης Μαΐου».

Στο Φεστιβάλ ο κ. Βραχνός είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με συμπολίτες του, που του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στις εκλογές της 26ης Μαΐου, ενώ, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση του συνδυασμού, «πολλοί ήταν και οι νέοι που έσπευσαν να του πουν πόσο εμπνευστικός είναι για τη νέα γενιά ανθρώπων τους οποίος πιστεύει και στηρίζει, όπως έχει πει πολλές φορές σε ομιλίες του, καθώς θεωρεί ότι είναι το μέλλον για το Μαρούσι».

Στο Φεστιβάλ συμμετείχε και ο αγαπημένος λαϊκός μας ήρωας ο Καραγκιόζης μέσα από την παράσταση «Όπου γλέντι και χορός… ο Καραγκιόζης πρώτος», με καραγκιοζοπαίχτη τον Γιάννη Νταγιάκο.

Πρόκειται για έναν θεσμό για το Μαρούσι που έχει την αμέριστη αγάπη και συμπαράσταση του κόσμου όλων των ηλικιών, όπως τονίζει ο συνδυασμός. Τη διοργάνωσή του Φεστιβάλ είχε η Κοινωφελής Επιχείρηση Αθλητισμού και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου, με πρόεδρο τον Νίκο Πέππα, υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο στο ψηφοδέλτιο του Πάνου Βραχνού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet