Έκλεβαν ρούχα από καταστήματα σε Μαρούσι & Πειραιά
Κοινωνία

Έκλεβαν ρούχα από καταστήματα σε Μαρούσι & Πειραιά

Σπείρα που έκανε κλοπές σε καταστήματα ρούχων στο Μαρούσι και τον Πειραιά εξαρθρώθηκε από την Ελληνική Αστυνομία. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αγίου Ιωάννη Ρέντη συνέλαβαν τρεις άνδρες και τρεις γυναίκες, ηλικίας 30 έως 62 ετών, Αλβανούς υπήκοους, ενω αναζητούνται ακόμη ένας άνδρας και μία γυναίκα.

Οι έξι δράστες συνελήφθησαν το απόγευμα της Πέμπτης 15 Μαΐου στον Πειραιά και όπως διαπιστώθηκε λίγο νωρίτερα είχαν μπει σε κατάστημα ρούχων στην ίδια περιοχή από το οποίο αφαίρεσαν διάφορα ενδύματα. Οι δράστες τοποθέτησαν τα ενδύματα σε ειδικά διαμορφωμένες σακούλες για να μην ενεργοποιείται ο αντικλεπτικός μηχανισμός και τα μετέφεραν σε δύο Ι. Χ. αυτοκίνητα ιδιοκτησίας τους που ήταν σταθμευμένα σε κοντινό σημείο.

Σύμφωνα με την έρευνα, οι συλληφθέντες είχαν προμηθευθεί σακούλες με το λογότυπο των καταστημάτων από τον Οκτώβριο του 2013, τις οποίες επένδυσαν εσωτερικά με αλουμινόχαρτο για να μην ενεργοποιείται ο αντικλεπτικός συναγερμός κατά την έξοδο από το κατάστημα και τη μεταφορά των κλεμμένων ρούχων.

Όπως εξακριβώθηκε, οι δράστες, είχαν διαπράξει ακόμα τέσσερις κλοπές από καταστήματα στο Μαρούσι και τον Πειραιά. Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα δύο αυτοκίνητά τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κλεμμένα ρούχα συνολικής αξίας 10.000 ευρώ και τρεις ειδικά διαμορφωμένες σακούλες.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet