Συλλήψεις για παράνομη κατάληψη δημοσίων χώρων στο Μαρούσι
Κοινωνία

Συλλήψεις για παράνομη κατάληψη δημοσίων χώρων στο Μαρούσι

Στο πλαίσιο διενέργειας ελέγχων, για την περιστολή της δραστηριότητας ατόμων, που καταλαμβάνουν αυθαίρετα δημόσιους χώρους και τμήματα οδών και πεζοδρομίων για την εξασφάλιση θέσεων στάθμευσης πελατών καταστημάτων, πραγματοποιήθηκε τις πρώτες πρωϊνές ώρες του Σαββάτου 4 Οκτωβρίου 2014, από τις Ομάδες Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (ΟΕΠΤΑ) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, εξόρμηση σε κέντρα διασκέδασης και καταστήματα παρεμφερούς είδους, στις περιοχές Νέας Ιωνίας, Αμαρουσίου, Νέου Ψυχικού και Αθήνας.

Αποτέλεσμα των ελέγχων ήταν η σύλληψη οκτώ συνολικά ατόμων (πέντε ημεδαποί και τρεις αλλοδαποί), εκ των οποίων τέσσερις ως υπεύθυνοι καταστημάτων και τέσσερις ως παρκαδόροι.

Ειδικότερα, οι ανωτέρω έναντι χρηματικού αντιτίμου, παραλάμβαναν τα οχήματα των πελατών που προσέρχονταν στα καταστήματα και τα στάθμευαν σε οδούς, πεζοδρόμια και λοιπούς δημόσιους χώρους που καταλάμβαναν προηγουμένως παράνομα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Παράλληλα ενημερώθηκαν οι οικείοι Δήμοι, προκειμένου να επιβάλουν στα ανωτέρω καταστήματα τα προβλεπόμενα διοικητικά μέτρα, καθώς και το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ) για τις δικές του περαιτέρω ενέργειες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet