Συλλυπητήρια Γ. Πατούλη για την απώλεια του Γ. Κουτσούπη
Κοινωνία

Συλλυπητήρια Γ. Πατούλη για την απώλεια του Γ. Κουτσούπη

Με αφορμή την απώλεια του Γιώργου Κουτσούπη, πρώην πρόεδρου της Τοπικής Οργάνωσης Αμαρουσίου της Νέας Δημοκρατίας, ασθενούς και προσωπικού φίλου του, ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, απευθύνει το ακόλουθο συλλυπητήριο μήνυμα:

Ο Γιώργος Κουτσούπης υπήρξε ένας αθόρυβος άνθρωπος, αλλά συνάμα άξιος και θετικός παράγοντας για την τοπική κοινωνία του Αμαρουσίου. Υπηρέτησε με ήθος και αίσθημα ευθύνης τις δημοκρατικές αξίες, την τοπική δημοκρατία και τις πολιτικές αρχές της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας.

Ως άνθρωπος και ως τοπικός παράγοντας έχαιρε τον σεβασμό της κοινωνίας του Αμαρουσίου, αλλά και της αναγνώρισης της θετικής συμβολής του στο τοπικό «γίγνεσθαι». Προσωπικώς για εμένα υπήρξε ένας άνθρωπος με τον οποίον μας συνέδεε βαθιά και ειλικρινή φιλία ετών. Διορατικό πνεύμα που έχαιρε της εμπιστοσύνης και της εκτίμησής μου, η προσωπική αυτή επαφή και σχέση που αναπτύξαμε ήδη από το 2005, και μέσα από την ιατρική μου ιδιότητα, συνέβαλε ώστε η προτροπή του να ασχοληθώ με τα κοινά στο Μαρούσι να καθορίσει την τελική απόφασή μου.

Θεωρώ ελάχιστο ηθικό χρέος να αποχαιρετήσω αυτόν τον αληθινό φίλο, αυτόν τον άξιο και ακούραστο υπερασπιστή των δημοκρατικών ιδεωδών. Με βαθιά συγκίνηση και ευγνωμοσύνη τον αποχαιρετώ. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους του».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet