Συλλυπητήριο μήνυμα Δ. Κρεκούκια για τον θάνατο της Γεωργίας Σκουμπούρη
Κοινωνία

Συλλυπητήριο μήνυμα Δ. Κρεκούκια για τον θάνατο της Γεωργίας Σκουμπούρη

Συλλυπητήριο μήνυμα για τον θάνατο της ζωγράφου Γεωργίας Σκουμπούρη απευθύνει η επίτιμη πρόεδρος του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Κέντρου Αμαρουσίου «Η Κασταλία», Δήμητρα Κρεκούκια.

Το μήνυμα της κας Κρεκούκια:

Την Τρίτη 28 Νοεμβρίου, νωρίς το απόγευμα, στο Κοιμητήριο Αμαρουσίου, αποχαιρετήσαμε με θλίψη την αγαπημένη μας Γεωργία. Που είχε φύγει, τόσο πρόωρα, για το μεγάλο ταξίδι, το προηγούμενο Σάββατο.

Ήταν ένας άνθρωπος, απ΄ αυτούς που λες γι΄ αυτούς (και το νιώθεις), όταν «φεύγουν» νωρίς, «Τί κρίμα που έφυγε!» Κρίμα για την ίδια, μια σπάνια, τίμια ψυχή, δυνατή και ευαίσθητη ταυτόχρονα, που ήξερε τον όποιο «σταυρό» της να τον σηκώνει στους ώμους της με αίσθημα ευθύνης θαυμαστό και μια απίστευτη αξιοπρέπεια! Κρίμα που δεν της επέτρεψαν οι συνθήκες της ζωής να δώσει στις πολλές της δυνάμεις «σάρκα και οστά» και τα όνειρά της, τα τόσο αγνά, να τα εκπληρώσει! Να ζήσει κοντά στη φύση, που τόσο αγαπούσε, να ζωγραφίσει τους πίνακες που μπορούσε να έχει ζωγραφίσει (ήταν ζωγράφος σπουδαία η Γεωργία και το έργο που έχει αφήσει πίσω της είναι ήδη πολύ σημαντικό!).

Κρίμα όμως και για τους άλλους, όχι την κόρη μόνο, τη μητέρα, τα αδέλφια, τους συγγενεί, αλλά και  όλους εμάς που άφησε πίσω της, που δεν «πήραμε» απ΄ αυτήν αυτά που ήθελε και μπορούσε να έχει «δώσει»!

Εύχομαι «να είναι καλά» εκεί που είναι η Γεωργία και όλοι εμείς, αυτά που ήδη «έχει δώσει», να τα κρατήσουμε. 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet