Συμμετοχή δεκάδων πολιτών στον δωρεάν προληπτικό ιατρικό έλεγχο στο Μαρούσι
Κοινωνία

Συμμετοχή δεκάδων πολιτών στον δωρεάν προληπτικό ιατρικό έλεγχο στο Μαρούσι

Δεκάδες πολίτες συμμετείχαν στον δωρεάν προληπτικό ιατρικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Αμαρουσίου από το Δημοτικό Κοινωνικό Πολυιατρείο  του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Σωματείο «Πρόσκληση στην Πρόληψη» την Κυριακή 3 Ιουνίου 2018.

Οι πολίτες που προσήλθαν για προληπτικό ιατρικό έλεγχο, υποβλήθηκαν σε μετρήσεις Οξυγόνου Αίματος, Αρτηριακής Πιέσεως, Χοληστερίνης, Σακχάρου και Τριγλυκεριδίων, Καρδιογράφημα, υπέρηχο θυρεοειδούς, ενώ έγινε εκτίμηση και δόθηκαν συμβουλές από τους ειδικούς ιατρούς: καρδιολόγο, ειδικό χειρουργό Ενδοκρινών Αδένων, παθολόγο, ΩΡΛ, γυναικολόγο, ορθοπεδικό, ουρολόγο και φυσικοθεραπευτή.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ), Γιώργος Πατούλης, παρακολούθησε από κοντά τον προληπτικό ιατρικό έλεγχο, εκφράζοντας θερμές ευχαριστίες προς τους ιατρούς συναδέλφους του, τους διοργανωτές της πρωτοβουλίας, καθώς και προς τους χορηγούς. Σε συνομιλία που είχε με τους συμπολίτες του, τους συνεχάρη για τη συμμετοχή τους στον προληπτικό ιατρικό έλεγχο, ενώ υπογραμμίζοντας τη σημασία της πρόληψης, σημείωσε ότι «ο Δήμος Αμαρουσίου με τη σημαντική συμβολή των εθελοντών θα συνεχίσει να παρέχει δωρεάν υπηρεσίες πρόληψης για τη διατήρηση και την προαγωγή της υγείας των πολιτών».

Η δράση πραγματοποιήθηκε υπό την επίβλεψη του προέδρου του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Πέτρου Κόνιαρη, και της αντιπροέδρου, Αικατερίνης Ιωάννου.

Ο  προληπτικός ιατρικός έλεγχος διενεργήθηκε με την ευγενική χορηγία του ΙΑΣΙΟΥ Θεραπευτηρίου – Γενική Κλινική Καλλιθέας και της κ. Θεοτόκη (Τιτής) Ντολαπτσή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet