Συμμορίες ανηλίκων – Μαρούσι: Νέο «χτύπημα» με θύματα 12χρονους – Τους κυνήγησαν 16χρονοι για να τους κλέψουν τα κινητά
Κοινωνία

Συμμορίες ανηλίκων – Μαρούσι: Νέο «χτύπημα» με θύματα 12χρονους – Τους κυνήγησαν 16χρονοι για να τους κλέψουν τα κινητά

Επεκτείνεται η δράση των συμμοριών ανηλίκων, με όλο και περισσότερα περιστατικά να προστίθενται στο σπιράλ της βίας. Μαθητές σχολείου σκορπούν τον τρόμο, καθώς επιδίδονται σε χρήση σωματικής βίας για να κλέψουν αντικείμενα από άλλους συνομιλήκους τους. Νέο «χτύπημα» από τη δράση αυτού του είδους καταγράφηκε στο Μαρούσι, με δύο 12χρονους να βιώνουν μια πολύ δυσάρεστη εμπειρία.

Οι δύο ανήλικοι βρήκαν καταφύγιο στην παιδική χαρά της Αμαρυσίας Αρτέμιδος εκεί όπου το βράδυ της περασμένης Τρίτης (6/9) ένας άλλος συνομήλικός τους έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού.

Το περιστατικό σημειώθηκε, την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, στις 20:30, την ώρα δηλαδή που η παιδική χαρά ήταν κατάμεστη από παιδιά και γονείς. Αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν στο protothema.gr, παρατήρησαν δύο ανήλικους ηλικίας 16 ετών με τσιγάρο στο χέρι και κινητά τηλέφωνα, να κοιτάζουν με ύποπτο τρόπο την παιδική χαρά αναζητώντας δύο παιδιά μικρότερης ηλικίας, περίπου 12 ετών.

Όπως εξήγησαν, τα δύο θύματα της επίθεσης, στους γονείς που τους πλησίασαν, είχαν πέσει θύματα καταδίωξης από τους 16χρονους, πιθανόν για να τους κλέψουν τα κινητά τους τηλέφωνα.

Σύμφωνα με τις περιγραφές, ο πρώτος 16χρονος φορούσε αμάνικη κίτρινη μπλούζα με το σήμα της ομάδας των Λέικερς και άσπρο καπέλο και ο δεύτερος μαύρη μπλούζα. Σύμφωνα με γονέα που τους ακολούθησε ως το skate park του δήμου Αμαρουσίου που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την παιδική χαρά άκουσε τον έναν από τους δύο να λέει: «Τα κωλόπαιδα μας ξέφυγαν».

Το περιστατικό άγριου ξυλοδαρμού της περασμένης εβδομάδας 

Η αναστάτωση που προκλήθηκε ήταν εμφανής, με τους γονείς να θυμούνται το προ ολίγων περιστατικό άγριου ξυλοδαρμού, στην ίδια παιδική χαρά στο Μαρούσι, με θύμα πάλι 12χρονο.

Άγρια επίθεση είχε δεχθεί ο 12χρονος σε παιδική χαρά στο Μαρούσι. Δράστες ήταν τρεις 16χρονοι, οι οποίοι τον έδειραν αλύπητα και τον έκλεψαν. Ένας εξ αυτών είχε ρόλο… τσιλιαδόρου.

Ξαφνικά ακούστηκαν κραυγές.

«Μην με χτυπάτε, σας παρακαλώ!!» άρχισε να φωνάζει το 12χρονο παιδί.

«Θα σας δώσω τα λεφτά μου και ότι θέλετε, μην με χτυπάτε μόνο σας ικετεύω» φώναζε.

Οι 16χρονοι απτόητοι συνέχιζαν να τον χτυπούν και μάλιστα μόλις του πήραν όλα τα λεφτά του, τον χτύπησαν πιο δυνατά με κλωτσιές και μόλις τελείωσαν τη «δουλειά» τους άρχισαν να τρέχουν προς άγνωστη κατεύθυνση. Σύμφωνα με τον ίδιο αυτόπτη μάρτυρα, οι τρεις δράστες του ξυλοδαρμού φορούσαν μαύρα μπλουζάκια, ενώ ο τσιλιαδόρος φορούσε και καπέλο.

Πηγή: protothema.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet