Συμψηφισμός ΤΑΠ μέσω ΔΕΗ για τους Μαρουσιώτες
Κοινωνία

Συμψηφισμός ΤΑΠ μέσω ΔΕΗ για τους Μαρουσιώτες

Συμψηφισμό ποσών του Τέλους Ακίνητης Περιουσίας, που χρεώθηκαν με λανθασμένο συντελεστή, μέσω λογαριασμών της ΔΕΗ, για καταναλωτές οικιακού και επαγγελματικού τιμολογίου στο Μαρούσι, επέτυχε ο Δήμος Αμαρουσίου, σύμφωνα με την κάτωθι ανακοίνωση.

Τον συμψηφισμό των ποσών του Τέλους Ακίνητης Περιουσίας (ΤΑΠ) μέσω λογαριασμών ΔΕΗ για όλους τους καταναλωτές οικιακού και επαγγελματικού τιμολογίου στον Δήμο Αμαρουσίου, πέτυχε με παρέμβασή της, η διοίκηση του δημάρχου Γιώργου Πατούλη, αποκαθιστώντας μία αδικία σε βάρος των χρηστών με τη χρέωση από 1ης Ιανουαρίου 2013 από μέρους της ΔΕΗ διπλάσιου συντελεστή υπολογισμού ΤΑΠ.

Την επιστροφή των ποσών ΤΑΠ που χρεώθηκαν μέσω των λογαριασμών ρεύματος των πελατών του Δήμου Αμαρουσίου με τον λανθασμένο συντελεστή 0,070% αντί του ορθού 0,035%, είχε ζητήσει ο δήμαρχος Αμαρουσίου από την κεντρική διοίκηση της ΔΕΗ μέσα από προφορικές παρεμβάσεις και την υπ΄ αριθμ. 24056/17.04.2004 σχετική επιστολή του.

Σε συνέχεια των παρεμβάσεων της διοίκησης Αμαρουσίου, η εταιρεία γνωστοποίησε με επιστολή της ότι έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες μεταβολές στο μηχανογραφικό της σύστημα ώστε να υπάρξει συμψηφισμός σε επόμενο λογαριασμό χρέωσης ΤΑΠ για όλους τους καταναλωτές της στο Μαρούσι.

Με τον τρόπο αυτό η διοίκηση του Δήμου ουσιαστικά επιστρέφει στους Μαρουσιώτες καταναλωτές το υπερβάλλον ποσό που εισπράχθηκε για το ΤΑΠ με τον λανθασμένο συντελεστή υπολογισμού.

Δείτε τη σχετική Επιστολή από τη ΔΕΗ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet