Συνάντηση Γ. Πατούλη και Θ. Αμπατζόγλου με τους υπεύθυνους των ιδιωτικών Παιδικών Σταθμών Αμαρουσίου
Κοινωνία

Συνάντηση Γ. Πατούλη και Θ. Αμπατζόγλου με τους υπεύθυνους των ιδιωτικών Παιδικών Σταθμών Αμαρουσίου

Συνάντηση με τους υπεύθυνους των ιδιωτικών παιδικών σταθμών Αμαρουσίου είχε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, και ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, παρουσία του προέδρου του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Πέτρου Κόνιαρη, στο δημαρχείο Αμαρουσίου σήμερα, Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019.  

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε κλίμα αμοιβαίας διάθεσης για συνέχιση της εποικοδομητικής συνεργασίας με τον Δήμο Αμαρουσίου, ενόψει και της ανάληψης της διοίκησης του Δήμου από τη νέα δημοτική Αρχή.

Αντικείμενο της συζήτησης ήταν τα ζητήματα που αφορούν στον Δήμο και τη λειτουργία των ιδιωτικών παιδικών σταθμών και στο πλαίσιο αυτό συζητήθηκε και η πρόσφατη υπουργική απόφαση που εξαιρεί τον Δήμο Αμαρουσίου και άλλους 12 Δήμους από τη δίχρονη υποχρεωτική εκπαίδευση.

Τόσο ο κ. Γιώργος Πατούλης, όσο και ο κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου υπογράμμισαν ότι «υψηλή προτεραιότητα του Δήμου Αμαρουσίου είναι κανένα παιδί μας να μην μείνει εκτός δομής τη νέα σχολική χρονιά. Όλοι μαζί ενωμένοι -πρόσθεσαν- θα καλύψουμε την ανάγκη των παιδιών για φιλοξενία σε Παιδικούς Σταθμούς, κάθε μαρουσιώτικης οικογένειας, ώστε όλα τα παιδιά να απολαμβάνουν ποιοτικές υπηρεσίες τις ώρες που είναι μακριά από την οικογένειά τους».

Οι υπεύθυνοι των ιδιωτικών παιδικών σταθμών ευχαρίστησαν τη διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου για την έως σήμερα αγαστή συνεργασία και ευχήθηκαν στον κ. Αμπατζόγλου «καλή επιτυχία» στα νέα του καθήκοντα.             

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet