Συνάντηση Γ. Πατούλη με εκπροσώπους του Ελληνικού Ναυτικού Ομίλου Αιγυπτιωτών
Αθλητισμός

Συνάντηση Γ. Πατούλη με εκπροσώπους του Ελληνικού Ναυτικού Ομίλου Αιγυπτιωτών

Συνάντηση γνωριμίας με τους εκπροσώπους του Ελληνικού Ναυτικού Ομίλου Αιγυπτιωτών (ΕΝΟΑ) είχε ο δήμαρχος Αμαρουσίου και νεοεκλεγείς περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, ενόψει της ανάληψης των νέων καθηκόντών του από Σεπτέμβριο, όπου εξετάστηκαν οι προοπτικές συνεργασίας τους για τη στήριξη και την ανάδειξη των δραστηριοτήτων του Ομίλου.

Στο πλαίσιο της συνάντησής του με τον πρόεδρο του ΕΝΟΑ και ταμία της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας, Ρότζερ Γκατ, ο κ. Πατούλης ενημερώθηκε σχετικά με τις δραστηριότητες του Ομίλου αλλά και τις δυσχέρειες που αντιμετωπίζει σε επίπεδο εύρυθμης λειτουργίας μετά την αναγκαιότητα να εγκαταλειφθεί ο χώρος όπου μέχρι πρότινος στεγαζόταν.

Από την πλευρά του ο κ. Πατούλης εμφανίστηκε διατεθειμένος, στο πλαίσιο μίας συνεργασίας, να συμβάλει ως νέα περιφερειακή διοίκηση ώστε να δοθεί λύση στο πρόβλημά τους, αλλά και να αναληφθούν πρωτοβουλίες με σκοπό την προώθηση του αθλήματος.

Στη συνάντηση παρόντες ήταν, επίσης, ο Ολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής Κωπηλασίας Βασίλης Πολύμερος, και έφορος της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας καθώς, επίσης, το μέλος του ΕΝΟΑ και εμπορική διευθύντρια του Κέντρου Πολιτισμού Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος», Δήμητρα Καλαντώνη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet