Συνάντηση Γ. Πατούλη με τα… «Αστέρια»
Κοινωνία

Συνάντηση Γ. Πατούλη με τα… «Αστέρια»

Συνάντηση με παιδιά ηλικίας 5- 7 ετών από τον κλάδο των Αστεριών του Τοπικού Τμήματος του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού είχε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης στο γραφείο του στο δημαρχείο, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου.

Η επίσκεψη των “Αστεριών” στον δήμαρχο, με τη συνοδεία της εφόρου του Τοπικού Τμήματος και αρχηγού του 1ου Γαλαξία Αμαρουσίου Μάνιας Ρήγα και του μέλους του Τοπικού Συμβουλίου Βίκυς Παπανικολάου, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής θεματικής ενότητας «Γνωρίζω την Πόλη μου».

Τα παιδιά, προκειμένου να γνωρίσουν το Μαρούσι, περιηγήθηκαν σημαντικά σημεία ιστορικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος, όπως το Μνημείο Ηρώων, το Παλαιό Δημαρχείο, τη Δημοτική Πινακοθήκη κ.ά. Έπειτα επισκέφθηκαν το δημαρχείο Αμαρουσίου όπου κατά τη διάρκεια της φιλοξενίας τους είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά και να συνομιλήσουν με τον κ. Γ. Πατούλη για τα καθήκοντα και τις αρμοδιότητες του πρώτου πολίτη της πόλης, ενώ γνώρισαν από κοντά και μέλη της διοίκησης και του Δημοτικού Συμβουλίου.

Τη γνωριμία με την πόλη του Αμαρουσίου θα ακολουθήσουν και οι άλλοι κλάδοι του Τοπικού Τμήματος του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet