Συνάντηση Γ. Πατούλη με τον μητροπολίτη Νέας Ιωνίας & Φιλαδελφείας
Κοινωνία

Συνάντηση Γ. Πατούλη με τον μητροπολίτη Νέας Ιωνίας & Φιλαδελφείας

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε ο μητροπολίτης Νέας Ιωνίας & Φιλαδελφείας, κ.κ. Γαβριήλ, στον δήμαρχο Αμαρουσίου και νέο περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, στο δημαρχείο Αμαρουσίου, σήμερα, Τρίτη 2 Ιουλίου 2019.

Αμφότεροι παρέστησαν πρόσφατα στην ενθρόνιση του νέου Αρχιεπισκόπου Αμερικής, Ελπιδοφόρου και η σημερινή συνάντηση διεξήχθη σε εγκάρδια ατμόσφαιρα, καθώς, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του Δήμου, τους συνδέει αμοιβαία εκτίμηση και μακροχρόνια σχέση αγαστής και γόνιμης συνεργασίας.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου δέχθηκε τις πατρικές ευχές του σεβασμιωτάτου μητροπολίτη για κάθε επιτυχία στην επίτευξη των υψηλών στόχων του στην Περιφέρεια Αττικής για την ευημερία των πολιτών.

Ο κ. Πατούλης τον ευχαρίστησε από καρδιάς, εκφράζοντας την αδιάλειπτη  εκτίμησή του στο έργο του π. Γαβριήλ.

«Το θεάρεστο και σημαντικό έργο που επιτελεί ο Σεβασμιωτάτος Μητροπολίτης Γαβριήλ αξίζει της υποστήριξής μας.

»Κατά τη διάρκεια της συνάντησής μας εκφράσαμε την αμοιβαία βούληση για την ανάπτυξη και προώθηση συνεργειών στους τομείς της πρόνοιας, της κοινωνικής αλληλεγγύης και προσφοράς μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και της Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας & Φιλαδελφείας επ’ ωφελεία του κοινωνικού συνόλου» δήλωσε ο δήμαρχος Αμαρουσίου μετά το πέρας της συνάντησης. 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet