Συνάντηση Γ. Πατούλη με τους Συλλ. Γονέων 18ου Δημοτικού & Νηπιαγωγείου
Κοινωνία

Συνάντηση Γ. Πατούλη με τους Συλλ. Γονέων 18ου Δημοτικού & Νηπιαγωγείου

Συνάντηση εργασίας με τους Συλλόγους Γονέων, τη Διευθύντρια του 18ου Δημοτικού, Ευαγγελία Καραγιάννη, την προϊσταμένη του 18ου Νηπιαγωγείου, Νικολέτα Γαλανά, αλλά και με τους προέδρους της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, Δημήτρη Καρλαύτη, και της Σχολικής Επιτροπής Α/Βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου, Ελένη Βλάχου, είχε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η σύμφωνη γνώμη όλων προκειμένου να προχωρήσει η ΚΤ.ΥΠ. Α.Ε. (Κτιριακές Υποδομές) στην εκπόνηση των μελετών για τη στέγαση του 18ου Νηπιαγωγείου στον χώρο του 18ου Δημοτικού Αμαρουσίου.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου εξέφρασε τη βούλησή του για να προχωρήσει με ταχύτατους ρυθμούς η δημιουργία αυτού του έργου παρεμβαίνοντας όπου είναι δυνατόν, όπως ανέφερε, ώστε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να ολοκληρωθεί η κατασκευή του 18ου Νηπιαγωγείου.

Ο κ. Γ. Πατούλης ευχαρίστησε για τη στενή και εποικοδομητική συνεργασία όλους τους παρευρισκόμενους και σημείωσε ότι «η κατασκευή του εν λόγω Νηπιαγωγείου είναι μια μεγάλη ανακούφιση για πολλούς γονείς της πόλης μας και ένα έργο το οποίο θα βοηθήσει περαιτέρω τη δημόσια εκπαίδευση».

Από την πλευρά τους τόσο οι Σύλλογοι Γονέων, όσο η διευθύντρια του 18ου Δημοτικού και η προϊσταμένη του 18ου Νηπιαγωγείου εξέφρασαν τις θερμές ευχαριστίες τους προς τον κ. Πατούλη, καθώς, όπως τόνισαν, «βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους και ανταποκρίνεται άμεσα με στοχευμένες παρεμβάσεις σε οτιδήποτε χρειαστούν».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet