Συνάντηση δημάρχου Αμαρουσίου με διοικητές της Ομάδας «ΔΙ.ΑΣ.»
Κοινωνία

Συνάντηση δημάρχου Αμαρουσίου με διοικητές της Ομάδας «ΔΙ.ΑΣ.»

Με τον διοικητή της Ομάδας «ΔΙ.ΑΣ.», αστυνομικό υποδιευθυντή, Αθανάσιο Κάμπρα, τον διοικητή της Βορειανατολικής Αττικής της Ομάδας «ΔΙ.ΑΣ.», αστυνόμο Α΄, Βασίλειο Κάβουρα και τον διοικητή Αθηνών της Ομάδας «ΔΙ.ΑΣ.», αστυνόμο Β΄, Πέτρο Λαγουδάκο, συναντήθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, και συζητήθηκαν θέματα ασφάλειας και παραβατικότητας στον Δήμο Αμαρουσίου, καθώς και τρόπους και δυνατότητες βελτίωσης.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου ευχαρίστησε για την αμέριστη στήριξη τους και η συνεχή προσπάθεια που καταβάλλουν καθημερινά προκειμένου, όπως σημείωσε, «στον Δήμο μας να έχουμε καθημερινή και 24ωρη ασφάλεια με συνεχείς περιπολίες» και τους διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος Αμαρουσίου και ο ίδιος προσωπικά βρίσκεται στο πλευρό τους για οτιδήποτε χρειαστούν.

Παράλληλα ο κ. Γ. Πατούλης επισήμανε ότι «η κοινωνία αναγνωρίζει τη διαχρονική προσφορά της ομάδας “ΔΙ.ΑΣ.”, η οποία εργάζεται υπό αντίξοες και επικίνδυνες πολλές φορές συνθήκες, λόγω και των τρομερών ελλείψεων τόσο υλικοτεχνικών όσο και μηχανολογικών εξοπλισμών».

«Από την πλευρά μας», τόνισε ο κ. Πατούλης, «θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν ως Αυτοδιοίκηση συμβάλλοντας ουσιαστικά στην αναβάθμιση συνθηκών λειτουργίας της ομάδας “ΔΙ.ΑΣ.”».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet