Συνάντηση δημάρχου Αμαρουσίου με τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 16ου Δημοτικού Σχολείου
Κοινωνία

Συνάντηση δημάρχου Αμαρουσίου με τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 16ου Δημοτικού Σχολείου

Συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 16ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου είχε ο δήμαρχος της πόλης Θεόδωρος Αμπατζόγλου, την Τρίτη 7 Μαρτίου 2023, στο δημαρχείο.

Παρουσία της προέδρου της Α/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής Ελένης Βλάχου – Σταματάκη, του προέδρου του Δ.Σ. Στρατή Κορμπάκη, της αντιπροέδρου Αγγελικής Καλιωνάκη, της γραμματέως Τζούλης Αναστασιάδου, και της αρχιτέκτονος Αικατερίνης Ξένου συζητήθηκαν τα θέματα που απασχολούν τη σχολική κοινότητα του συγκεκριμένου σχολικού συγκροτήματος.

Στο αίτημα του Συλλόγου για συζήτηση σχετικά με το χρονοδιάγραμμα ενοποίησης του αύλειου χώρου του σχολείου με τον αύλειο χώρο του 10ου Νηπιαγωγείου, που πλέον έχει μεταστεγασθεί στην Ιερού Λόχου, και την αξιοποίηση των αιθουσών του πρώην Νηπιαγωγείου από το Δημοτικό Σχολείο, η δημοτική αρχή ενημέρωσε το Δ.Σ. ότι εντός των ημερών θα προχωρήσει η εκρίζωση των κομμένων δένδρων από τον αύλειο χώρο και στη συνέχεια θα καταρτισθεί η τεχνική μελέτη, προκειμένου να υλοποιηθούν τα έργα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet