Συνάντηση δημάρχου Αμαρουσίου με τον Περιβαλλοντικό, Φιλοζωϊκό, Πολιτιστικό Σύλλογο Αμαρουσίου (ΠΕΦΙΠΟ)
Κοινωνία

Συνάντηση δημάρχου Αμαρουσίου με τον Περιβαλλοντικό, Φιλοζωϊκό, Πολιτιστικό Σύλλογο Αμαρουσίου (ΠΕΦΙΠΟ)

Συνάντηση πραγματοποίησε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου την Πέμπτη 27 Ιουλίου 2023 με την πρόεδρο Μαριάννα Ζερβάκη και την αντιπρόεδρο Ευθυμία Παπαναστασίου του Περιβαλλοντικού, Φιλοζωϊκού, Πολιτιστικού Συλλόγου Αμαρουσίου, παρουσία του αρμόδιου αντιδημάρχου Περιβάλλοντος & Ποιότητας Ζωής Γιάννη Ιωαννίδη και του προέδρου της Επιτροπής για την προστασία αδέσποτων του Δήμου Νικόλα Τακτικού.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην προστασία των αδέσποτων όπως στειρώσεις, περίθαλψη, σίτιση, χώροι προσωρινής επιμέλειας, υιοθεσίες κ.ά. Όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, διαπιστώθηκε η πολύ καλύτερη εικόνα της πόλης στον τομέα αυτό τα τελευταία χρόνια και η δημιουργική συνεργασία Δήμου και Συλλόγου.

Ο δήμαρχος συνεχάρη τόσο τον αρμόδιο αντιδήμαρχο και τον πρόεδρο της Επιτροπής για τα αδέσποτα, όσο και τα μέλη του Συλλόγου για την προσπάθεια που καταβάλλουν καθημερινά προκειμένου το Μαρούσι να είναι μία πόλη υπόδειγμα και στον τομέα διαχείρισης των τετράποδων φίλων του ανθρώπου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet