Συνάντηση δημάρχου Αμαρουσίου με τον Σύλλογο Γονέων του 18ου Δημοτικού
Κοινωνία

Συνάντηση δημάρχου Αμαρουσίου με τον Σύλλογο Γονέων του 18ου Δημοτικού

Με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 18ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου συναντήθηκε ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης.

Στη συνάντηση συζητήθηκε εκτενώς το θέμα που απασχολεί τόσο τη διοίκηση του Δήμου όσο και τον Σύλλογο Γονέων και αφορά την επίλυση του κτηριακού ζητήματος με τη συστέγαση του 18ου Δημοτικού Σχολείου με το Νηπιαγωγείο.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τις πρωτοβουλίες της δημοτικής Αρχής καθώς και ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η κατασκευή νέου Νηπιαγωγείου μέσα στον χώρο του 18ου Δημοτικού προκειμένου να επιλυθεί διά παντός το ζήτημα της συστέγασης αφού, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου, λόγω και της οικονομικής κρίσης έχει αυξηθεί κατά πολύ και ο αριθμός των παιδιών στο εν λόγω δημοτικό σχολείο.

Ο κ. Πατούλης απευθυνόμενος στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 18ου Δημοτικού τόνισε ότι: «Το σχολείο είναι χώρος κοινωνικοποίησης και μάθησης και η σωστή του λειτουργία συνδέεται άμεσα με την ποιότητα μιας κοινωνίας. Η δημοτική Αρχή ήταν και είναι πρόθυμη ώστε να φροντίζει για την εξασφάλιση των προϋποθέσεων εκείνων που καθιστούν το έργο αυτό ευκολότερο και πληρέστερο και μάλιστα αυτή είναι η βούλησή μας προκειμένου το μέλλον της χώρας μας, η νέα γενιά να έχει αυτά τα εφόδια και τις κατάλληλες συνθήκες στην εκπαίδευση της».

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Κωνσταντίνος Ρώτας, ο πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας, Δημήτρης Καρλαύτης, η δημοτική σύμβουλος Ελένη Βλάχου-Σταματάκη και ο γενικός γραμματέας του Δήμου, Γιώργος Διδασκάλου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet