Συνάντηση Εκτός των Τειχών με τον Σύλλογο Κρητών Αμαρουσίου
Κοινωνία

Συνάντηση Εκτός των Τειχών με τον Σύλλογο Κρητών Αμαρουσίου

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 9 Μαΐου 2019 συνάντηση αντιπροσωπείας της Αριστερής Ριζοσπαστικής Δημοτικής Κίνησης Εκτός των Τειχών Αμαρουσίου με το Δ.Σ.  του Συλλόγου Κρητών Αμαρουσίου «Ο Κρηταγενής Ζεύς». Η συνάντηση έγινε ύστερα από πρόσκληση του τελευταίου, στο πλαίσιο των επαφών του με τις δημοτικές παρατάξεις (συνδυασμούς) και τους υποψήφιους δημάρχους που συμμετέχουν στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 στο Δήμο Αμαρουσίου, με στόχο την ενημέρωση για τις δραστηριότητες και τα προβλήματα  του ομώνυμου συλλόγου και τις θέσεις της κάθε παράταξης για θέματα που αφορούν στο Σύλλογο Κρητών Αμαρουσίου και την πόλη του Αμαρουσίου γενικότερα. 

Στην αντιπροσωπεία της Αριστερής Ριζοσπαστικής Δημοτικής Κίνησης συμμετείχαν ο υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου (επικεφαλής) Δημήτρης Πολυχρονιάδης και ο δημοτικός σύμβουλος Αμαρουσίου (εκπρόσωπος της Αρ. Ριζ. Δημ. Κίνησης Εκτός των Τειχών στο Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου) Τάσος Σπυρόπουλος και οι υποψήφιοι/-ες δημοτικοί σύμβουλοι Καββαδία Φωτεινή, Κοντογιάννης Σωτήρης, Κουβελιώτης-Λυσίκατος Οδυσσέας, Ραυτόπουλος Δημήτρης, Φράγκου Αφροδίτη

Στη συζήτηση που έγινε τα μέλη της Κίνησης ενημερώθηκαν για τις δραστηριότητες, τα προβλήματα και τις θέσεις (απόψεις) του Συλλόγου Κρητών Αμαρουσίου «Ο Κρηταγενής Ζεύς»  και εξέφρασαν τις  θέσεις των Εκτός των Τειχών σε ό,τι αφορά «στα χρόνια και άλυτα προβλήματα του ομώνυμου σωματείου», καθώς και τις θέσεις σε ό,τι αφορά στα ζητήματα της ανάπτυξης του πολιτισμού και των δράσεων που σχετίζονται με αυτόν. 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet