Συνάντηση Π. Βραχνού με τον Σύλλογο Ψαλιδίου «Ζωοδόχος Πηγή»
Κοινωνία

Συνάντηση Π. Βραχνού με τον Σύλλογο Ψαλιδίου «Ζωοδόχος Πηγή»

Μία πολύ εποικοδομητική και άκρως ενδιαφέρουσα συζήτηση είχε ο επικεφαλής του συνδυασμού Μαρούσι – Καθαρή Γραμμή, Πάνος Βραχνός, με τους εκπροσώπους του Εξωραϊστικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ψαλιδίου Αμαρουσίου «Ζωοδόχος Πηγή», τους οποίους και συνάντησε στα γραφεία τους.

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του συνδυασμού, οι εκπρόσωποι του Συλλόγου εντυπωσιάστηκαν από τη βαθιά γνώση των θεμάτων και προβλημάτων της περιοχής που είχε ο υποψήφιος δήμαρχος κάτι που όπως επισήμαναν σχετίζεται με το γεγονός ότι ο κ. Πάνος Βραχνός σε όλη του τη διαδρομή στον χώρο της Αυτοδιοίκησης πάντοτε τους στήριζε με σθένος και ήταν κοντά τους.

Ο κ. Βραχνός από τη δική του πλευρά εξήρε το τεράστιο έργο που έχει γίνει από την πλευρά του Συλλόγου με μαχητικότητα. «Σε μία ιστορική πορεία από την εποχή ίδρυσής του Συλλόγου μέχρι σήμερα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της περιοχής διογκώνονται στον χρόνο παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειές τους να τα λύσουν και δυστυχώς φτάνουν νέα προβλήματα σε μία κατάσταση που δεν αλλάζει μέχρι σήμερα, αφού κανείς δεν έχει δώσει απαντήσεις στους κατοίκους της περιοχής και κυρίως δεν έχει προτείνει λύσεις αντιμετώπισης των προβλημάτων αυτών. Εμείς μπορούμε, έχουμε στρατηγική, σχέδιο, προτάσεις και πάντα με γνώμονα τον διάλογο θα βρούμε λύσεις για όλα όσα σας προβληματίζουν. Έχετε φωνή, σας ακούμε και δεσμεύομαι ότι θα είμαστε κοντά σας, μαζί σας σε μία νέα ελπιδοφόρα εποχή για το Μαρούσι με όραμα. Όλα αλλάζουν και εμείς βάζουμε φραγμό στον περαιτέρω υποβιβασμό της ποιότητας της ζωής των κατοίκων του Αμαρουσίου» τόνισε.

Οι εκπρόσωποι του Συλλόγου, αλλά και κάτοικοι της περιοχής που βρέθηκαν εκεί για να συναντήσουν από κοντά και να συνομιλήσουν με τον υποψήφιο δήμαρχο και τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους που τον συνόδευαν, ευχήθηκαν στον κ. Πάνο Βραχνό «καλή τύχη και σαρωτική νίκη» στις εκλογές της 26ης Μαΐου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet