Συνάντηση Συνταξιούχων ΙΚΑ Αμαρουσίου και γύρω Δήμων με τον Θ. Αμπατζόγλου
Κοινωνία

Συνάντηση Συνταξιούχων ΙΚΑ Αμαρουσίου και γύρω Δήμων με τον Θ. Αμπατζόγλου

To Δ.Σ. του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Αμαρουσίου και γύρω Δήμων συναντήθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου με τον δήμαρχο Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου.

Σύμφωνα με το σωματείο, συζητήθηκαν τα θέματα που είχαν τεθεί στην προηγούμενη συνάντηση στις 7 Ιουλίου 2022.

Το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Αμαρουσίου και γύρω Δήμων αναφέρει ότι το πρώτο θέμα ήταν η στέγαση του σωματείου. Ο δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι θα δώσει λύση το συντομότερο δυνατό. Έως ότου δε λυθεί το θέμα, θα παραχωρείται αίθουσα για τις συνεδριάσεις του Δ.Σ καθώς και για γεν. συνελεύσεις του σωματείου.

Επίσης, σε ότι αφορά τη συμμετοχή των συνταξιούχων σε διάφορες εκδηλώσεις του Δήμου ο δήμαρχος σημείωσε ότι θα μελετήσει το θέμα και κατά πόσο γίνεται η συμμετοχή του σωματείου με μικρότερο κόστος.

Στο θέμα της ενεργειακής κρίσης και της ακρίβειας και στο πώς προτίθεται να βοηθήσει όσους θα έχουν ανάγκη στο χειμώνα που έρχεται ο δήμαρχος είπε ότι θα διαθέσει θερμαινόμενες αίθουσες.

Τέλος, για το θέμα της παρακράτησης των 0,20 ευρώ από τις συντάξεις, από τον ΕΦΚΑ, τα οποία θα έπρεπε να αποδοθούν στα Σωματεία Συνταξιούχων, ανέφερε ότι αυτά είναι χρήματα των συνταξιούχων και παρανόμως δεν αποδίδονται στα Σωματεία.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet