Συνάντηση του δημάρχου Αμαρουσίου με τον Περιβαλλοντικό Φιλοζωϊκό Πολιτιστικό Σύλλογο
Κοινωνία

Συνάντηση του δημάρχου Αμαρουσίου με τον Περιβαλλοντικό Φιλοζωϊκό Πολιτιστικό Σύλλογο

Συνάντηση πραγματοποίησε, την Παρασκευή 10/9, ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, με τον Περιβαλλοντικό Φιλοζωϊκό Πολιτιστικό Σύλλογο Αμαρουσίου (ΠΕΦΙΠΟ), παρουσία του αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας, Στέφανο Τσιπουράκη.

Ο κ. Αμπατζόγλου καλωσόρισε τον νεοσύστατο σύλλογο σημειώνοντας τη δυναμική που παρουσιάζει στη μόλις έξι μηνών λειτουργία του και τόνισε ότι ο Δήμος θα είναι αρωγός σε όλες τις ενέργειες που προάγουν τον πολιτισμό και τον εθελοντισμό στην πόλη.

Με τη σειρά τους, το προεδρείο και τα μέλη του Συλλόγου ευχαρίστησαν τον δήμαρχο για τη συνάντηση και αναφέρθηκαν στα θέματα ενδιαφέροντός τους όπως η προστασία του περιβάλλοντος, η ευαισθητοποίηση απέναντι στα αδέσποτα ζώα, η ανάδειξη της πολιτιστικής ταυτότητας του Αμαρουσίου, ενώ δεν παρέλειψαν να αναφερθούν στον προγραμματισμό των επομένων δράσεών τους.

Από την πλευρά του Περιβαλλοντικού Φιλοζωϊκού, Πολιτιστικού Συλλόγου Αμαρουσίου παραβρέθηκαν στη συνάντηση η πρόεδρος, Μαριάννα Ζερβάκη, η α’ αντιπρόεδρος, Εύα Μαυρίδου, η β’ αντιπρόεδρος, Μαριάννα Μαζαράκη, ο γενικός γραμματέας και εντεταλμένος σύμβουλος Νέας Γενιάς και Εθελοντισμού, Γιάννης Ιωαννίδης, ο ταμίας, Δημήτρης Ντόβας, καθώς και τα μέλη Έφη Αποστολάτου και Σπύρος Κουτσούκος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet